Părinții nu trebuie să colecteze bani pentru cadouri la grădinițe. Municipalitatea a oferit peste 30 000 de cutii cu dulciuri

matineu

În cadrul ședinței de azi a primăriei, pentru o dată în plus, părinții, care au copii la grădinițele din capitală, au fost atenționați să nu colecteze bani pentru procurarea cadourilor în cadrul matineelor cu prilejul sărbătorilor de iarnă. De asemenea, în cazurile în care părinții sunt impuși să achite cadourile, primarul general, dar și viceprimara Angela Cutasevici le-au sugerat să raporteze aceste cazuri organelor de drept.

„Este emis un ordin de interzicere a colectărilor de bani. Fiecare manager este responsabil și este informat despre sancțiunile care urmează a fi aplicate în cazul colectărilor neformale de bani în această perioadă”, a precizat Cutasevici.

Amintim că în contextul sărbătorilor de iarnă, municipalitatea a dispus oferirea a peste 30 000 de cadouri (cutii cu dulciuri) copiilor din grădinițe. Acestea au fost repartizate deja în sectoarele capitalei. Pentru aceasta, municipalitatea a cheltuit 766 000 de lei.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente