Încă un medic a decedat din cauza COVID-19. Specialistul a activat în cadrul IMSP Spitalul Clinic Republican „Timofei Moșneaga”

deces-920×489-2-2

Sistemul medical din țara noastră a mai pierdut un specialist din cauza COVID-19. Este vorba despre Alic Cotoneț chirurg endoscopist din cadrul IMSP Spitalul Clinic Republican „Timofei Moșneaga”.

„Cu profundă tristețe anunțăm despre decesul colegului nostru, chirurgului endoscopist, doctorului în științe medicale, domnului Alic Cotoneț. În data de 13 decembrie, a pierdut lupta cu COVID – 19, la vârsta de 58 de ani. Am pierdut un Om, un bun prieten, care a iubit cu sinceritate profesia sa, a ars pentru cei mai suferinzi ca el. Domnul Cotoneț a fost angajat în cadrul IMSP SCR „Timofei Moșnega” din 1988, unde a activat până în 2019. A fost un izvor nesecat de competență, profesionalism, un chirurg endoscopist strălucit, care efectua intervențiile cele mai complicate în domeniul endoscopiei intervenționale. O fire blândă, amabil absolut cu toți, care insufla mereu încredere, optimism.
Condoleanțe familiei și apropiaților și multă putere pentru a trece peste această suferință. Vestea despre plecare D-lui a fost încă o lovitură pentru sufletele noastre. Lumină lină în împărăția Îngerilor, scump coleg și drag prieten Alic Cotoneț. Dumnezeu să te odihnească în pace”, scrie într-o postare a instituției medicale.

Până la ziua de azi, 59 de lucrători medicali au decedat din cauza infecției COVID-19.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente