(video) Adrian Candu și Pavel Filip îndeamnă oamenii să iasă duminică la protest

sdfg

Andrian Candu, liderul partidului „Pro Moldova”, îndeamnă susținătorii partidului să participe la protestul de duminică din PMAN, anunțat anterior de președinta aleasă Maia Sandu.

„Să-i amintim acestui individ că pe data 15 noiembrie întreaga țară i-a cerut să plece. Vă îndemn, celor care vă pasă de țară și vă doriți schimbare, mâine, să ieșim toți la protest în PMAN, la ora 11, și să îi arătăm acestui individ că nouă nu ne este teamă, nu suntem slabi și putem fi uniți chiar dacă suntem diferiți. Vă îndemn să ne revedem toți, dar în același timp să fim prudenți, să păstrăm distanța socială și să purtăm mască și să demonstrăm că și în contextul pandemiei știm să fim responsabili și să luptăm pentru drepturile noastre”, susține Andrian Candu în cadrul unui briefing de presă.

De asemenea, liderul Partidul Democrat, Pavel Filip., a îndemnat astăzi cetățenii să participe la protestul de duminică, dânsul a declarat în cadrul unui briefing de presă că formațiunea pe care o conduce a asistat în ultimele zile la „un dezmăț total” în Parlament și că a apărut „o creatură monstruoasă care a reușit să aducă hoții de miliarde la guvernare”.

Ambii lideri politici îndeamnă oamenii care vor participa la protest să poarte mască de protecție și să respecte distanța socială.

Amintim că pe 3 decembrie, președinta aleasă, Maia Sandu, a chemat susținătorii la un protest pașnic care se va desfășura duminică, 6 decembrie, pentru a scanda împotriva legilor adoptate azi de către noua majoritate formată din PSRM și Platforma „Pentru Moldova”.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Ilinca Televca
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente