(video) 24FRONT LINE. În Moldova va fi lansat un serial documentar despre munca angajaților aflați în prima linie

prima linie

În Moldova urmează să fie lansat un serial documentar despre munca angajaților aflați în prima linie în lupta cu COVID-19. Este un produs media realizat în premieră în Republica Moldova de către o echipă de profesioniști în domeniul drepturilor omului, comunicării și producției de film de pe ambele maluri ale Nistrului.

Pe parcursul a trei luni de filmări, echipa Front Line urmează forțele de poliție și lucrătorii serviciului medical de urgență în munca lor de zi cu zi. În cele trei episoade ale documentarului sunt abordate subiecte actuale și problemele reale cu care se confruntă oamenii din prima linie, dar și toți cetățenii Republicii Moldova pe timp de pandemie și în afara acesteia. Prin intermediul formatului, autorii proiectului își propun să combată stereotipurile existente și să creeze noi modele de comportament. Astfel, poate peste ani, copiii vor vrea din nou să fie medici, polițiști, pompieri.

Vezi trailer-ul mai jos.

Primele trei episoade ale formatului, a câte 48 de minute fiecare, au fost produse cu susținerea financiară a Uniunii Europene, prin intermediul Programului UE „Măsuri de Promovare a Încrederii”, implementat de PNUD. Opiniile exprimate aici nu prezintă în niciun caz punctul de vedere oficial al Uniunii Europene sau al PNUD.

Formatul urmează să fie difuzat la televiziunea publică Moldova 1 și pe platformele online ale partenerilor proiectului: Newsmaker și #diez.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente