Primarul orașului Sângerei aderă la PAS: „Avem nevoie de o echipă puternică, iar eu cred în omul care a înființat acest partid”

43435
Foto:Facebook / Arcadie Covaliov

Primarul orașului Sângerei, Arcadie Covaliov, a anunțat pe pagina sa de Facebook că părăsește Partidul Unității Naționale (PUN) din care face parte și aderă la Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS).

„E timpul să fac o declarație care trebuie doar vociferată, pentru că practic, lucrurile despre care vă spun acum s-au realizat deja. În primul rând, vă mulțumesc pentru înțelepciunea cu care ați mers la vot. Plecăciuni în fața voastră. Știți bine că în orașul Sângerei Maia Sandu a ieșit învingătoare. Știți bine că am umblat fără stavilă în campania electorală și am bătut la uși, împreună cu echipa ei, ca să comunicăm oamenilor adevărul și să dezmințim toate erorile și ororile propagandistice. Și știți bine că am reușit.

Acum să vă spun decizia mea, care este întâi de toate a voastră. Ader în partidul înființat de omul în care cred și pe care voi, dragi locuitori ai orașului Sângerei, l-ați investit cu încredere. Ascult de alegerea voastră și de principiile mele.

Sper că toți oamenii vor avea discernământul de a înțelege că nu mă lipesc acum de cei mari, ci pentru că sunt lucruri concrete de făcut, iar mie asta îmi place. Avem nevoie de o echipă puternică și eu mă ofer și mai departe să fiu mereu la îndemână pentru a face acele schimbări pe care ni le dorim de atâta vreme”, scrie primarul pe pagina sa de Facebook.

Pe 20 octombrie 2019, Arcadie Covaliov a câștigat fotoliul de primar al orașului Sângerei din partea Partidului Unității Naționale.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente