Teatrul Național „Eugene Ionesco” te invită la spectacolul „Oscar și Tanti Roz”

5b8edba015ceb144ae07207561aa04af

Teatrul Național „Eugene Ionesco” te invită la spectacolul „Oscar și Tanti Roz”, care va fi jucat sâmbătă, la ora 18.30.

Oscar, un băiat de 10 ani, bolnav de leucemie, își petrece în spital ultimele 12 zile din viața sa. Chiar dacă nimeni nu are curajul să i-o spună în faţă, băiatul ştie că va muri. Singura care-i intră în voie este Tanti Roz, o infirmieră bătrână, neîntrecută în născocit poveşti moderne –adevărate lecţii de viaţă. Ea îi dă copilului ideea să trăiască fiecare zi şi-l învaţă să-i scrie epistole lui Dumnezeu ca să se simtă mai puţin singur. Întregul spectacol este un vârtej de emoții amestecate: revoltă și resemnare în același timp, regret, iubire, speranță, durere, furie și înțelegere. Toate acestea se manifestă de multe ori asupra persoanelor din jurul lui Oscar, însă adevăratul destinatar este, de fapt, destinul.

Obligațiile spectatorilor privind măsurile pentru prevenirea contaminării cu SARS-CoV2:
– purtarea măștii pe toată durata evenimentului. Pentru a oferi o protecție eficace, masca trebuie să acopere gura și nasul.
Atenție! Teatrul își rezervă dreptul de a efectua un triaj observațional și de a nu permite accesul persoanelor care prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree).
– dezinfectarea mâinilor cu dezinfectant avizat pe bază de alcool care va fi pus la dispoziție la intrare.
– termoscanarea de către personalul teatrului. Persoanele care refuză să le fie verificată temperatura nu vor avea acces la spectacol.
– respectarea distanțării între persoane – de la intrarea la spectacol până la ieșire.

Informații despre bilete aflați la casa teatrului: telefon 022-233-833/079-233-833 sau pe iticket.md.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente