Shopping MallDova îți aduce trei zile de oferte speciale 

1280×720

Pentru cei ce așteptau un semn ca să dea o tură prin magazine, vă anunțăm că, la Shopping MallDova, Noaptea Reducerilor revine într-un nou format, iar distracția unei singure nopți devine bucuria unui întreg weekend – o veste excelentă pentru toți pasionații de shopping, nu-i așa?

În acest sfârșit de toamnă, la Shopping MallDova se dă startul promoțiilor la zeci de produse. De asta vă puteți convingeți vizitând Centrul Comercial în zilele de 13-15 noiembrie și veți fi surprinși de câte reduceri fabuloase au pregătit brandurile favorite din Shopping MallDova: 4 etaje cu produsele tale preferate, care te vor ademeni cu oferte speciale și reduceri de până la 60%.

Ca să ai planul acțiunii de shopping bine pus la punct pentru cele 3 zile de weekend, îți spunem noi unde este musai să intri ca să găsești aceleași produse îndrăgite, dar reduse cu până la 50 % – 60 % din preț.

Magazinele de încălțăminte și îmbrăcăminte te invită să descoperi colecțiile lor, unde sigur vei găsi articole pe gustul tău, cu o reducere de până la 60%, ca să pășești bine echipat și cu încredere în întâmpinarea iernii. 

Pe accesorii nu economism, femeile știu de ce, dar la Weekendul Reducerilor facem o excepție: brandurile de accesorii îți propun oferte tentante începând cu 20% și până la 60%. 

Apoi, treci prin magazinele de cosmetice, răsfață-te și strălucește ca o divă cu produsele dorite, dar pe care acum le poți procura cu până la 50% mai puțin. Pentru pasionații de lectură, librăriile din Shopping MallDova pun la dispoziție oferte speciale la toată gama de produse. 

Te invităm să te convingi de câte reduceri faine ți-a pregătit Shopping MallDova și la articole pentru casă, echipamente sportive, și la parfumul acela pe care demult îl așteptai la reducere, și la piese de îmbrăcăminte și jucării pentru copilul tău și nu în ultimul rând, la articole ce conferă eleganță și senzualitate femeii din tine.

Te invităm la Shopping MallDova ca să te lași cuprins de emoția cumpărăturilor. Dăm „volumul” reducerilor la maxim și te așteptăm să petreci alături de noi un weekend de neuitat!

Broșura informativă ce conține lista completă de reduceri poate fi accesată mai jos:

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente