(video) Cum arată profilul Maiei Sandu pe TikTok. „Omletă sau scrob? Ce preferați pe 15 noiembrie?”

sandu

Maia Sandu, președinta Partidului Acțiune și Solidaritate și candidata din turul II al alegerilor prezidențiale din 15 noiembrie 2020, de curând, și-a făcut și un cont de TikTok, astfel devenind mult mai aproape de comunitatea sa, în special de generația tânără.

În unul dintre ultimele videoclipuri publicate, Maia Sandu le mulțumește urmăritorilor pentru că sunt alături de ea pe TikTok într-un număr atât de mare, îndemnându-i să se țină de această formulă și în turul II la alegerile prezidențiale care vor avea loc în data de 15 noiembrie, curent.

„Suntem tot mai mulți pe TikTok și vom fi și mai mulți la vot pe 15 noiembrie. Vă mulțumesc tare frumos pentru încredere și pentru nenumăratele mesaje pe care mi le trimiteți”, menționează Maia Sandu în videoclip.

@maiasandu2020Vă mulțumesc pentru încredere și nenumăratele mesaje de susținere!##maiasandu2020♬ original sound – MaiaSandu

În continuare puteți vedea alte videoclipuri publicate pe pagina de TikTok a politicienei, unui dintre care este „Omletă sau scrob? Ce preferați pe 15 noiembrie?”.

@maiasandu2020Omletă sau scrob? Ce preferați pe 15 noiembrie?♬ original sound – MaiaSandu

@maiasandu2020Ai votat? Spune asta tuturor! Să ieșim cu toții la vot. Mai avem 2 ore și jumătate.♬ original sound – MaiaSandu

@maiasandu2020Pe 1 noiembrie votează Maia Sandu! ##maiasandu2020♬ original sound – MaiaSandu

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente