Prima secție de votare din străinătate și-a început activitatea cu șase ore în urmă la Tokyo

tokyo2

Prima secție de votare din străinătate care și-a început activitatea este constituită în orașul Tokyo, Japonia, la sediul Ambasadei Republicii Moldova din această țară.

Toate cele 139 de secții de votare din străinătate vor fi deschise pe parcursul zilei de astăzi între orele 7.0 și 21.00 (ora locală din fiecare stat) cu excepții la Baku (7.0-18.00) și Strasbourg (7.0-20.00).

Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene actualizează operativ informațiile privind situația curentă a tuturor celor 139 de secții de votare constituite în străinătate. Informația poate fi consultată AICI!

Cetățenii Republicii Moldova aflați în străinătate pot urmări pe paginile oficiale web și de Facebook ale ambasadelor informații despre condițiile sanitare pe care urmează să le respecte și alte actualizări importante în ziua votului. Lista cu paginile web și Facebook a tuturor ambasadelor poate fi accesată aici.

Adresele secțiilor de votare din străinătate sunt „la un clic distanță”: aflați care sunt cele mai apropiate secții în funcție de locul unde sunteți pe site-ul diaspora.cec.md al Comisiei Electorale Centrale.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente