Fotografia zilei: primarul satului, președintele raionului și un deputat participă la inaugurarea unui WC școlar

wc2

Acțiunile politicienilor continuă să ne uimească. Astăzi, rețelele sociale sunt împânzite cu o singură fotografie – „inaugurarea fastuoasă a unui WC școlar”. De ce fastuoasă? Pentru că evenimentul a fost atât de important, încât la acesta au participat: deputatul socialist Vladimir Mizdrenco, primarul satului Hiliuți (unde a fost inaugurat veceul), Alexandru Sandu, și președintele raionului Râșcani, Vasile Secrieru.

Inaugurarea veceului s-a sărbătorit după toate „normele”, cu sare și pâine și cu momentul culminant de tăiere a panglicii roșii. Apropo, acest moment a fost postat pe Facebook chiar de președintele raionului. După câteva ore, acesta a șters imaginea.

CurajTV

Din păcate, dintre toți cei prezenți în imagine, doar primarul satului poartă mască (pe când în școli toți adulții sunt obligați să poarte mască). De asemenea, în fotografiile originale fețele copiilor nu au fost blurate și nu se știe dacă părinții acestora au fost sau nu informați despre faptul că urmează să apară în astfel de imagini.

Iată și alte imagini de la eveniment.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente