(video) Dorin Chirtoacă: Maia Sandu va fi președintele țării peste două săptămâni, dacă ne vom mobiliza

1
Foto:Facebook/ Dorin Chirtoacă

„Felicitări Maia Sandu, Igor Dodon, pregătește-te să pierzi alegerile, în turul II alegerile, dar cu mobilizare generală. Acest lucru este tradițional deja pentru tine” acestea sunt declarațiile primarului Capitalei, Dorin Chirtoacă , făcute după ședința săptămânală a serviciilor primăriei Chișinău din 31 octombrie 2016, cu referire la rezultatele alegerilor prezidențiale.

Edilul Capitalei a mai menționat că la Chișinău s-a consolidat și s-a extins  votul proeuropean până în centrul republicii.  „Vă spun sincer că după alegerile locale din 2015 îmi făceam griji că noi am rămas aici o insulă. Pentru că doar în Chișinău lucrurile rămăseseră în direcția proeuropeană pe care noi am pornit-o în 2007 și nu știam ce va fi mai departe. Acum se vede clar că dorința de integrare cu Europa este în creștere, este relansată și se consolidează. M-am uitat la rezultate, nordul și sudul este tot așa cum a mai fost, dar mai slăbit. Centrul țării se mobilizează” a spus edilul.

El și-a exprimat încrederea că „Pas cu pas, se va reuși să fie învinsă sărăcia, corupția, oligarhii și după aceea cel mai important este unirea”

Conform datelor preliminare, menționăm că pe data de 13 noiembrie în Republica Moldova se va desfășura al doilea tur al alegerilor prezidențiale. Alegătorii vor fi chemați la vot să-și aleagă președintele dintre candidații: PAS – Maia Sandu și PSRM – Igor Dodon. Aceleași date ne comunică faptul că în scrutinul de ieri, 30 octombrie, Igor Dodon a acumulat circa 48%, iar Maia Sandu aproximativ 38%.

Urmăriți mai jos declarațiile lui Dorin Chirtoacă.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente