30 de ani după gratii pentru individul care a ucis o tânără, după care a aruncat-o într-o pădure din Leova

spanzurat-padure-varbilau-620×341
Foto:Imagine simbol

30 de ani de detenţie pentru bărbatul, care în octombrie 2015 a violat şi a omorât o tânără în oraşul Leova, iar în decembrie a fost reţinut după ce a încercat să violeze o altă minoră.

Potrivit procurorilor, în octombrie 2015, agresorul a violat, după care a strangulat o tânără, lăsând corpul neînsufleţit al victimei  într-o pădure din apropierea or. Leova. Peste câteva luni, inculpatul a fost reţinut îndată după ce a încercat să violeze o altă minoră, însă nu şi-a dus intenţiile până la capăt.

Fiind audiat de către procurori, inculpatul, care anterior a mai fost în conflict cu legea, şi-a recunoscut pe deplin vinovăţia. Pentru comiterea infracţiunilor încriminate, inculpatul a fost condamnat la 30 ani închisoare în penitenciar de tip închis. Sentinţa este cu drept de atac.

Reamintim că, tânăra ucisă avea 18 ani şi era originară din localitatea Băiuş. Potrivit Inspectoratului General de Poliţie, ultima dată tânăra a fost văzută în noaptea spre 20 octombrie, când se întorcea de la serviciu spre casă. Corpul neînsufleţit a fost descoperit de un localnic peste trei zile de la comiterea omorului.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente