Evenimente pentru vineri, 1 aprilie, Ziua Internațională a Umorului

2
Foto:hdwallpapersz.in

Suneți pregătiți de Ziua Internațională a Umorului? Sperăm că da! Pentru a vă îndemna să râdeți mai mult și să-i faceți să zâmbească și cei care vă înconjoară echipa # diez.md v-a pregătiti o selecție de evenimente numai potrivite să vă distrați pe cinste într-o zi de vineri, pe 1 aprilie.

# Ziua Umorului cu FotoInstant de la 13:00 la Tucano Cofee Moldova

De 1 aprilie, Ziua Internațională al Umorului, FotoInstant te cheamă la o cafea bună, fotografii frumoase și atmosferă distractivă. FotoInstant este un proiect creativ care reactualizează conceptul fotografiei polaroid. Împarte multă viață și captează momente importante la evenimentul tău. Vei avea ocazia să ne cunoști personal.

Dacă vrei să resimți spiritul glumelor de 1 aprilie din copilărie, vino la noi. Dacă n-ai reușit să te revanșezi cu vreo poznă, vino să o facem împreună.

Evenimentul se începe la ora 12:00, la Tucano Coffee Costa Rica, strada Pușkin. Evenimentul poate fi văzut și pe Facebook.

# Împarte o carte, Împarte sănătate, la ora 17:00 la Universitatea de Medicină și Farmacie  „Nicolae Testemițianu”

Photo Credit: facebook.com/events

În perioada 15 februarie-1 aprilie, vă îndemnăm să donați cărți, noi sau din colecția personală, pentru copiii internați în Clinica „Emilian Coțaga” a IMSP Institutul Mamei și Copilului, care pot petrece aici o perioadă de până la câteva săptămâni. Sunt bine-venite cărțile de povești, basme și povestiri, cele de poezii, romanele, enciclopediile, cărțile de colorat și cele de dezvoltare personală, potrivite pentru copii de diferite vârste. Donațiile vor ajunge la destinație în data de 7 aprilie curent, de Ziua Mondială a Sănătății.

Pentru mai multe informații accesați pagina de Facebook a evenimentului.

# TVC universitar USM 2016 la 18:00 la Casa de Cultură a USM

Photo Credit: facebook.com/events

Vino pe 1 aprilie la cel mai tare TVC, pentru a-ți face poftă de viață, și ia-ți doză ta de umor! Facultățile Universității de Stat din Moldova își vor da o competiție pentru a afla care e cea mai amuzantă echipă. TVC-ul se începe la ora 18:00 și își așteaptă spectatorii pentru ai înveseli până la lacrimi. Doritorii de a merge la TVC pot să se infeormeze și de pe pagina de Facebook a evenimentului.

# Spectacolul „Zgomote din culise ” la Teatrul Național Mihai Eminescu la ora 18:00

Photo Credit: fest.md

„Zgomote din Culise” este o piesă despre teatru în teatru. Este vorba despre un regizor care are sarcina deloc ușoară de a monta pe scenă cu o trupă ambulantă. Actorii și echipa încearcă să joace împreună o parodie cu tema sexuală. Misiunea îi este îngreunată de faptul că actorii sunt oameni și au și ei problemele lor: unul nu aude bine, altul este uituc sau pisălog, iar, în cazul în care intervine și problema lentilelor de contact scăpate pe jos… dezastrul este foarte, foarte aproape. Despre eveniment mai aflați și aici.

# Spectacolul „Madama Butterfly” la Teatrul de Operă și Balet „Maria Bieșu” la ora 18:00

Photo Credit: fest.md

Madama Butterfly – Bazat pe nuvela lui John Luther Long, prelucrată de David Belasco.

„Madame Butterfly s-a născut la Torre del Lago, după ce compozitorul se documentează cu temeinicia ce-l caracterizează asupra intonaţiilor muzicii orientale; primeşte de la cîntăreaţa Sada Yacco, aflată tocmai la Milano, cîteva melodii nipone autentice şi comandă de la Tokio imprimări mecanice de muzică populară. Niciodată Puccini n-a lucrat cu mai multă plăcere, prelungind intenţionat compunerea fiecărei scene, pentru ca să nu fie silit să se despartă prea curînd de subiectul care îi cucerise imaginaţia. Madame Butterfly crează impresia unui discurs liric neîntrerupt, simplu şi unduitor, căruia armoniile fluide, transparente şi delicate, îi conferă o notă de poezie adevărată”.

Acţiunea se petrece în Japonia, la Nagasaki, sfîrşitul sec. XIX. Despre eveniment mai puteți afla acesând această adresă.

# De Ziua umorului sunteți așteptat la spectacolul „Chirița” la Teatrul Eugene Ionesco la ora 18:30

Photo Credit: facebook.com/events

„Chirița” este, probabil, cel mai popular și binevândut spectacol din Republica Moldova. Considerat cel mai longeviv, acesta de fiecare dată umple sala de la „Eugene Ionesco”. Regizorul Petru Vutcărău a știut încă acum 20 de ani, când a fost jucat în premieră la TEI, să abordeze realitățile social-politice ale vremii, pentru a-l face mereu actual. Rolul Chiriței este jucat de Valeriu Pahomi. „Chirița în provincie” are mare succes și peste două decenii. Cu umor debordant și cu o abundență de situații și aluzii, coana Chiriță amuză publicul și aduce zâmbetul pe buzele spectatorilor chiar și atunci când plânge.
La sfârşit, veţi fi invitaţi la Balul Chiriţei, unde veţi fi delectaţi cu vin domnesc şi plăcinte gustoase. Biletele pot fi disponibile aici.  Evenimentul este disponibil și pe Facebook.

# Moldova Underground Music Fest de la ora 21:00 la The Albion Territory

Photo Credit: fest.md

Pentru prima zi de aprilie poți să-ți rezervezi o dispoziție muzicală. Acest lucru îl poți face dacă alegi să vii la Festivalul de muzică underground. La concert vei avea posibilitatea să savurezi evoluțiile artiștilor precum: Кэшалот, Чекан (3Drap), Invisible Landscape, Stefan Negura, DJ ШаХаШ MC, Gicu Boievicu, Iodaktiva, Digit. De asemenea, puteți să aflați mai multe informații la această adresă.

# Retro Party la clubul de noapte Faraon de la ora 22:00

Photo Credit: fest.md

În fiecare zi de vineri, În clubul de noapte Faraon se desfășoară Retro Party cu hiturile anilor 80-90-2000. Fie că ești fanul acestor melodii fie că nu, buna dispoziție este garantată. De asemenea, pentru a afla alte informații despre eveniment o puteți face accesând link-ul.

# Filmul „Batman vs. Superman: Zorii dreptății” 2D (RUS) în cinematograful Patria Multiplex la ora 13:30 / 16:20 / 19:10 / 21:40

Photo Credit: fest.md

Temându-se că acțiunile supereroului privit ca un zeu rămân nesupravegheate, puternicul și formidabilul apărător al Gotham-ului îl provoacă pe salvatorul adorat, modern al Metropolis-ului, în vreme ce lumea nu se poate hotărî de ce tip de erou are mai mare nevoie. Cum Batman și Superman sunt în război, apare o nouă amenințare ce pune omenirea într-un pericol fără precedent.

Pentru a viziona filmul cumpără biletele la această adresă.

# Concert 5sta Family la Sky Bar la ora 23:00

Photo Credit: fest.md

În această vineri ai partea să petreci la un concert de zile mari. Dacă vrei să asculți formația rusă 5sta Family ești așteptat la Sky Bar la ora 23:00. Biletele vor costa pentru:

Ladies – 100 MDL

Gentelmens – 150 MDL

Achiziționarea biletului va da dreptul gratis consumare de 50 lei. Mai multe informații puteți afla accesând adresa.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Elena Guțu
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente