F&B Business Accelerator lansează un program de sprijin pentru antreprenorii care dezvoltă produse alimentare. Cea de-a 13-a ediție a programului este destinată antreprenorilor din Republica Moldova și România.
Printre avantajele programului se numără:
# șase săptămâni de workshopuri online;
# întâlniri de mentorat;
# întâlniri de finanțare;
# parteneriate strategice în industrie;
# posibilitatea de a participa la F&B Innovation Camp, singurul bootcamp de inovare în industria alimentară, care se va desfășura în perioada 26-28 mai, în județul Covasna din România.
„F&B Business Accelerator reprezintă o platformă de transformare pentru antreprenorii din industria alimentară. Prin workshopuri, mentorat și acces la investitori, îi ajutăm să își valideze planurile și să accelereze creșterea”, afirmă Robert Agarici, coordonator al F&B Business Accelerator.
De-a lungul celor 12 ediții anterioare, peste 80 de traineri și mentori s-au alăturat programului și au oferit sprijin antreprenorilor în dezvoltarea produselor lor. Printre aceștia se numără: Dragoș Petrescu, Radu Savopol, Dan Isai, Radu Bălăceanu, Ciprian Stancu, Albert Davidoglu, Alfred Dauteuil, Daniel Donici, Răzvan Gheorghiu-Testa, Laurențiu Bănescu. Echipa completă de traineri și mentori poate fi consultată aici.
Dacă îți dorești să participi la acest program de sprijin, atunci accesează această pagină pentru a te înregistra. Termenul-limită pentru înscriere este 16 martie.
Hospitality Culture Institute reunește lideri din ospitalitate, profesioniști din diverse industrii, arhitecți, reprezentanți media, antreprenori și manageri. Misiunea institutului este de a identifica tendințe cu impact economic, social, politic și cultural și de a împărțăși soluții aplicate.
Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai noi oportunități #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.