(live) Urmărește live dezbaterea electorală dintre Maia Sandu și Alexandr Stoianoglo

dezbateri Maia Sandu Alexandr Stoianoglo

Astăzi, 27 octombrie, se desfășoară dezbaterea electorală dintre candidații la funcția de președinte al Republicii Moldova, Maia Sandu și Alexandr Stoianoglo. În urma mai multor discuții între echipele celor doi politicieni, evenimentul are loc la Palatul Republicii, fără a fi coordonat de un moderator.

În timpul dezbaterii, cei doi candidați își vor adresa reciproc câte 10 întrebări. Conform tragerii la sorți, Maia Sandu va începe prima dezbaterea electorală.

Mai jos puteți viziona transmisiunea live a dezbaterii între Maia Sandu și Alexandr Stoianoglo.

Sursă: YouTube/Privesc.Eu Moldova

Amintim că pe 3 noiembrie urmează să se desfășoare cel de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale. În cadrul său va concura actuala președintă a Republicii Moldova, Maia Sandu, și candidatul Partidului Socialiștilor, Alexandr Stoianoglo. Menționăm că în primul tur de scrutin, Maia Sandu a luat 42,49 % din voturi, iar Alexandr Stoianoglo – 25,95 %.

În acest material puteți vedea firul cronologic al dezbaterii și reacțiile privind moderatul propus de către echipa lui Stoianoglo.

Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai populare și actuale știri de pe #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalele noastre de Telegram: RO și RU.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente