Cum vei petrece ultimele zile ale lunii brumărel? 10 evenimente la care să mergi în perioada 28 octombrie – 3 noiembrie

quiz evenimente diez echipa redactie main foto
Foto:Facebook/MindGames.md - Pub Quiz

Dacă nu ți-ai planificat agenda pentru săptămâna care urmează, îți sugerăm niște evenimente recreative la care ai putea merge în timpul zilei sau după orele de muncă. Alege să-ți petreci timpul frumos relaxându-te în timp ce: vizionezi un spectacol, vizitezi o expoziție sau mergi la un club de carte. Echipează-te cu multă energie pozitivă, dispoziție și nu uita să profiți de evenimentele la care poți participa în perioada 28 octombrie – 3 noiembrie.

#1. Concertele „Multisenzorial”

Locații impresionante din România sunt transformate în scene pentru un eveniment muzical captivant. Aceste concerte oferă o experiență multisenzorială, invitând publicul să se scufunde într-o atmosferă unde lumina lumânărilor și puterea muzicii se contopesc pentru a crea o experiență de neuitat.

Evenimentul se va desfășura miercuri, 30 octombrie cu începere de la ora 20.00. Concertele vor avea loc la Teatrul Național „Mihai Eminescu” din Chișinău. Biletele pot fi achiziționate de aici. Prețul acestora variază între 390 și 990 de lei.

Sursă: Facebook/Multisenzorial

#2. Atelier de ascultare empatică

Alături de organizatori, vei avea ocazia să descoperi care sunt pașii comunicării empatice. Dacă îți dorești să participi, atunci completează acest formular pentru a-ți rezerva locul.

Evenimentul se va desfășura joi, 31 octombrie cu începere de la ora 17.30. Atelierul este găzduit de librăria Cărturești, situată pe strada 31 august 1989, numărul 121 A din capitală.

Sursă: Facebook/CNV Moldova

#3. Spectacolul „Familionul”

Comedia de familie îi prezintă pe cei doi frați, Virginia și Leo, care pleacă din casa părintească din dorința de a-și construi propria viață, independentă și în pas cu timpul. Părinții, Ana și Ștefan, sunt de părere că familia trebuie să-și păstreze valorile și tradițiile, idei care nu coincid cu viziunile moderne ale celor doi copii. Viața se schimbă pentru toată lumea în câteva ore, atunci când apare o moștenire controversată.

Evenimentul se va desfășura marți, 29 octombrie la Teatrul Geneza Art. Piesa de teatru începe la ora 19.00. Biletele pentru spectacol pot fi achiziționate de aici. Prețul acestora este de 400 de lei.

Sursă: Facebook/Teatrul Geneza Art

#4. Concertul „Osmoză”

Publicul va avea ocazia să participe la primul concert în care artista Tania Cergă va fi pe scenă doar cu pianul său și spectatorii, într-un dialog emoțional. Conceptul din spatele concertului „Osmoză” vorbește despre vulnerabilitate, curaj și reconectare cu sinele. Este o reîntoarcere la „punctul zero” al fiecăruia dintre noi – un moment de reflecție asupra drumului parcurs și a echilibrului interior. 

Evenimentul se va desfășura marți, 29 octombrie la Teatrul Republican „Luceafărul”. Concertul începe la ora 19.00. Biletele pot fi achiziționate de aici. Prețul acestora este de 400 de lei.

Sursă: Facebook/Tania Cerga

#5. Proiectul „Muzică din filme Oscar”

Moldovan Youth Orchestra, dirijată de Andriano Marian, te invită la un spectacol memorabil cu muzică din filmele nominalizate sau câștigătoare a prestigiosului premiu Oscar.

Evenimentul se va desfășura duminică, 3 noiembrie cu începere de la ora 18.00. Spectacolul va avea loc la Arena Chișinău, situată pe strada Calea Orheiului, numărul 130. Biletele pot fi achiziționate de aici. Prețul acestora variază între 200 și 800 de lei.

Sursă: Facebook/Moldovan National Youth Orchestra

#6. Clubul de carte „Cătălina citește”

În cadrul evenimentului, vei avea ocazia să discuți despre cartea „Lecţii de chimie” de Bonnie Garmus. Alături de organizatori vei explora nu doar viața eroinei Elizabeth Zott, ci și temele actuale ale romanului.

Evenimentul se va desfășura sâmbătă, 2 noiembrie cu începere de la ora 16.00. Clubul de carte va avea loc la centrul cultural „Satul Moldovenesc Buciumul”, situat pe strada Columna, numărul 60 din capitală. Biletele pot fi achiziționate de aici. Prețul acestora este de 70 de lei.

Sursă: Facebook/Cătălina Citește

#7. Spectacolul „Revizorul”

Actorii din Japonia, alături de cei din Republica Moldova, vor aduce în scenă acest spectacol satiric, printr-o interpretare inedită și plină de energie, într-o coproducție internațională care îmbină armonios talentul și viziunea artistică a ambelor culturi. „Revizorul” este o comedie scrisă de Nikolai Gogol, ce abordează teme de mare actualitate, cum ar fi corupția, abuzul de putere și decăderea morală, totul prin prisma unei întâmplări pline de umor negru.

Spectacolul se va desfășura pe 1 și 2 noiembrie la Teatrul Național „Eugène Ionesco” din Chișinău. În ambele zile, piesa de teatru începe la ora 18.30. Biletele pentru 1 noiembrie pot fi achiziționate de aici, iar pentru 2 noiembrie – de aici. Prețul acestora variază între 120 și 600 de lei.

Sursă: Facebook/Teatrul Național „Eugène Ionesco”

#8. Club de oratorie și leadership

Vrei să știi cum să livrezi discursuri de impact pe scenă sau în fața unei camere de luat vederi?
Clubul Top Toasmasters te invită să devii un orator și lider profesionist. Agenda atelierului o poți vedea aici.

Evenimentul se va desfășura marți, 29 octombrie cu începere de la ora 19.00. Activitățile vor avea loc la clubul Top Toasmasters, situat pe strada Albişoara, numărul 42 din capitală.

Sursă: Facebook/Top Toastmasters Club

#9. Moldova In Fashion Conference

Conferința va reuni experți din diverse domenii pentru a aborda subiecte legate de sustenabilitate, digitalizare și oportunități de business în industria fashion. Participanții vor avea ocazia să analizeze anumite studii de caz, să descopere soluții inovatoare și bune practici pentru dezvoltarea și optimizarea afacerilor din acest sector.

Evenimentul se va desfășura joi, 31 octombrie cu începere de la ora 10.00. Conferința va avea loc la centrul Tekwill, situat pe strada Studenților, numărul 9 din Chișinău.

Sursă: ZIPHOUSE

#10. Expoziție internațională de câini

În cadrul expoziției vor defila prieteni de companie din toate rasele. Activitatea este organizată în colaborare cu Uniunea Chinologică din Centrul Moldovei.

Evenimentul se va desfășura în perioada 1-3 noiembrie, cu începere de la ora 10.00. Expoziția va avea loc la Centrul Internațional de Expoziții „Moldexpo”, situat pe strada Ghioceilor, numărul 1 din capitală.

Sursă: Facebook/Kennel Union of Moldova

Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai actuale evenimente din Chișinău, dar și din țară, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente