Crezi că AI-ul îți poate face lecțiile mai interactive? Participă la un hackathon despre inteligența artificială în educație

456217758_1023414116460562_2548752244454999480_n
Foto:Clasa Viitorului

Apelezi des la inteligența artificială și crezi că utilizarea ei responsabilă poate schimba lumea? Participă la un hackathon despre modelarea educației cu ajutorul AI și fii cel/cea care va oferi un suflu nou lecțiilor plictisitoare, cărților neatractive și teoriei excesive.

Pe 9 și 10 noiembrie, Clasa Viitorului va găzdui DigiEduHack 2024, un hackathon axat pe soluții cu inteligență artificială și educație.

Hackathon-ul va dura 24 de ore, iar tema sa este Imagine Future Learning: Leveraging AI. Evenimentul se va desfășura la Centrul Clasa Viitorului, blocul 1 al Universității Pedagogice de Stat „Ion Creangă” din Chișinău.

La eveniment sunt așteptați educatorii, specialiștii în tehnologie și studenții. Ei vor trebui să își formeze echipe și împreună să creeze soluții care să îmbunătățească educația digitală. Locurile sunt limitate până la 60 de persoane, organizate în 10 echipe. Puteți veni cu propria echipă sau vă puteți grupa în ziua evenimentului cu alți participanți pentru a forma o echipă.

Pentru mai multe detalii, accesează formularul de înregistrare. Pregătește-te pentru 24 de ore de creativitate, colaborare și inovație!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente