(video) „Oamenii care vor o schimbare în societate.” Cum s-a desfășurat Forumul Național al Lucrătorilor și Lucrătoarelor de Tineret

cover

Timp de trei zile, la Forumul Național al Lucrătorilor și Lucrătoarelor de Tineret au fost puse în discuție subiecte privind provocările și prioritățile de dezvoltare a domeniului de tineret.

Forumul a servit drept spațiu pentru discutarea ultimelor evoluții în practicile de lucru cu tinerii și politica de tineret în contextul tendinţelor şi perspectivelor de dezvoltare a comunității lucrătorilor de tineret în Republica Moldova. 

Forumul a oferit oportunitatea de a face cunoștință cu:
— Strategia Națională de Dezvoltare a Sectorului de Tineret 2030,
— politicile şi programele de tineret implementate în prezent, pecum și cele planificate pentru anii viitori;
— prioritățile de dezvoltare a Agenției Naționale pentru Dezvoltare a Programelor și Activității de Tineret, precum și de a afla despre rezultatele dezvoltării Standardului Ocupațional al Lucrătorilor de Tineret.

Toate au avut drept scop de a valorifica experiențele existente în crearea şi consolidarea comunității lucrătorilor de tineret din Moldova și de a reflecta critic asupra rolului lucrătorului de tineret în contextul Anului European al Competențelor.

La Forumul Național al Lucrătorilor/arelor de Tineret din acest an au participat 50 de specialiști și reprezentanți ai sectorului de tineret. Evenimentul se organizează anual, începând din anul 2020, fiind un spațiu unde practicienii se pot întâlni cu experți din domeniu și să discute problemele stringente cu care se confruntă în lucrul cu tinerii.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente