(vox) Cum își imaginau membrii organizațiilor de tineret politicienii în copilărie și ce schimbări ar vrea să facă în Moldova

tineri marea dezbatere națională
Foto:Facebook/CoNTăM deci Votăm

Pe 20 octombrie, aproape 240 000 de tineri vor merge pentru prima dată la un referendum. În acest context, membrii din organizațiile de tineret, interesați de viitorul țării, s-au adunat la Dezbaterea Națională a Tinerilor pentru a discuta despre parcursul european al Republicii Moldova. Chiar dacă au păreri diferite despre integrarea în UE, am fost curioși să aflăm cum își imaginau ei politicienii în copilărie, ce i-a motivat să se implice în activități legate de politică și ce schimbări ar vrea să vadă în Republica Moldova.

Te invităm să vizionezi videoclipul de mai jos pentru a vedea ce răspunsuri am primit din partea participanților la dezbatere.

Acest material este realizat în cadrul proiectului „Engaging Youth in Moldova’s EU Referendum 2024.”, susținut de DUF – the Danish Youth Council și IMS – International Media Support, și implementat de CNTM – Consiliul Național al Tineretului din Moldova în parteneriat cu Silba – Initiative for Dialogue and Democracy și Diez.md.

Taguri: #vox
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente