Sucursala maib Cahul a fost redeschisă, acum într-o nouă locație ultracentrală

Deschidere-sucursala-Cahul-presa-maib-5

Maib continuă să fie aproape de comunitate, anunțând redeschiderea Sucursalei maib Cahul într-o nouă locație centrală care oferă clienților acces mai simplu și mai ușor la serviciile bancare de top, beneficiind de un spațiu modern și confortabil, care reflectă angajamentul maib de a oferi experiențe bancare adaptate stilului de viață a fiecărui client.

Echipa dedicată a sucursalei este gata să răspundă așteptărilor clienților noștri cu o gamă largă de produse financiare, servicii rapide și soluții inovatoare pentru gestionarea eficientă a finanțelor.

Victor Mutelică, Directorul Sucursalei maib Cahul: „Noua locație din centrul orașului Cahul ne permite să fim și mai prezenți în viața comunității. Clienții noștri vor beneficia de un spațiu mai confortabil și de o echipă mereu pregătită să le ofere cele mai bune soluții bancare. Ne propunem să transformăm fiecare vizită la sucursală într-o experiență plăcută și eficientă, cu servicii rapide și inovatoare. Această redeschidere marchează un nou capitol în angajamentul nostru de a fi alături de clienți oferind soluții financiare potrivite stilului lor de viață.”

La dispoziția clienților Sucursalei maib Cahul sunt câteva zone:
# zona de autoservire – dedicată operațiunilor bancare rapide pentru clienții care își doresc să facă autonom și în timp redus anumite operațiuni la terminale de plată, cum ar fi: achitarea facturilor, achitarea creditului, verificarea contului, depunerea numerarului în cont etc;
# zona tranzacțională – permite facilitarea mai multor operațiuni la un singur ghișeu, cu o deservire mai rapidă pentru o listă vastă de operațiuni și, implicit, economie de timp prețios pentru toată lumea;
# zona consultativă este una semi-privată, facilitând comunicarea directă, analizarea necesităților și planurilor complexe personale sau de dezvoltare a afacerii. Această zonă este mai relaxantă, potrivită pentru luarea deciziilor importante, precum cele legate de creditele ipotecare, de afaceri sau altele asemănătoare;
# zona premium „alto” – servicii exclusiviste, experienţe unice în condiţii de maxim confort şi privilegii speciale pentru clienții premium banking.

maib te așteaptă să descoperi noul spațiu și să beneficiezi de serviciile maib – acum mai aproape de tine, în inima orașului Cahul pe adresa: mun. Cahul, str. Prospectul Republicii, 17.

Tu conduci. maib

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente