Galeria „Lutnița” vă invită la o nouă expoziție. Ce subiecte abordează artiștii ale căror lucrări vor fi vernisate

Galeria Lutnita
Foto: Facebook/Lutnița

Galeria de artă din Chișinău, Lutnița, vă invită pe 11 octombrie la expoziția lucrărilor artiștilor Diana Cepleanu și Vasile Gorduz. Vernisajul va începe la ora 19:00.

Diana Cepleanu pictează realități, reflectându-și propriul corp. „Jonglând între a fi vizibilă și invizibilă, între a se ascunde și a se dezvălui, arta ei este un giuvaier menit să-i păstreze legătura cu lumea prin nevoia umană de natură și, în același timp, de fantezie.”

În acest context, autoportretele Dianei Cepleanu se întâlnesc perfect cu sculptura lui Vasile Gorduz, „Conversând cu iarba”, care reprezintă un portret întors către sine și către pământ, sugerând un moment meditativ.

Prezența acestei sculpturi în cadrul expoziției aduce o dimensiune istorică. „Această expoziție propune un discurs vizual despre procesul creativ, între intenție și inspirație; între obișnuit și «arătare».”

Dacă sunteți interesați de eveniment, urmăriți pagina de Facebook a galeriei pentru mai multe detalii.

Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai actuale evenimente din Chișinău, dar și din țară, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente