(video) Episodul 4 din „Droom Boon”. Descoperim Găgăuzia

dfdfd

3, 2, 1. Azi drumurile lui Constantin și Gabriela duc în sudul țării, în Găgăuzia! Prima oprire: Moara din satul Gaydar, unde au descoperit povestea acestui loc de la doamna Alla. Apoi s-au îndreptat spre ferma SANA din satul Tomai, unde Gabriela a primit un „pupic” special de la un vițeluș nou-născut – cel mai dulce moment al zilei!

Dar nu s-au oprit aici! Veți afla și despre Ferma de cai din Ceadâr-Lunga, un loc impresionant pentru iubitorii de animale. Următoarea oprire a fost la Vinăria Caragani, iar aventura lor a continuat în satul Beșalma, unde au întâlnit femeile talentate din ansamblul de muzică tradițională SEDEF.

Curios să afli ce bucate tradiționale a învățat Gabriela să pregătească și cât de bine i-a reușit? Intră pe YouTube și descoperă toate surprizele acestui episod!

Realizarea acestui produs media „DROOM BOON” a fost posibilă datorită suportului generos din partea poporului american prin intermediul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID). Conținutul acestui material ține de responsabilitatea KREYON MEDIA și nu reflectă în mod necesar viziunea USAID sau a Guvernului Statelor Unite.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente