Orange dă start înscrierilor pentru cea de-a 10-a ediție a programului de Internship JUMP 

JUMP_image

Începând cu 4 octombrie, tinerii ambițioși și dornici de a-și dezvolta cariera într-un mediu dinamic și inovativ pot aplica la programul de Internship JUMP, organizat de Orange Moldova și Orange Systems. Această ediție aniversară marchează un deceniu de succes în care sute de tineri și-au lansat cariera în diverse domenii IT și non-IT, alături de cei mai buni specialiști din industrie.

JUMP – un start excelent pentru o carieră de succes

Programul JUMP reprezintă oportunitatea ideală pentru tinerii talentați de a învăța direct de la experți, de a se dezvolta profesional și de a experimenta cultura organizațională din cadrul Orange. Internshipul oferă combinația perfectă de teorie și practică, incluzând sesiuni de coaching tehnic, training pentru soft skills și multă experiență practică.

În această ediție participanții vor avea ocazia să se înscrie la unul dintre următoarele roluri:

Mai multe detalii despre responsabilitățile și cerințele față de candidații pentru fiecare rol sunt disponibile aici.

Pentru a aplica, completează formularul de înregistrare până la data de 14 octombrie 2024. După prima etapă de selecție, candidații vor susține un test de cunoștințe, iar cei care îl promovează vor participa la un interviu.

Programul de Internship JUMP va începe din 13/ 15 noiembrie 2024.

Beneficiile programului JUMP

Participanții la programul JUMP vor beneficia de:
# Mentorat din partea experților din diverse domenii;
# Laptop de serviciu;
# #Acces nelimitat la peste 70.000 de cursuri pe platforma Orange Learning;
# Bursă lunară;
# Certificat de absolvire care atestă participarea la stagiul de internship.

Cine se poate înscrie?

Programul de Internship JUMP se adresează tinerilor cu vârsta de peste 18 ani, care își doresc să învețe, sunt disponibili să dedice 4 ore pe zi, 5 zile pe săptămână, timp de 3 sau 6 luni și au cunoștințe de bază în funcție de rolul ales. 

Cursul se va desfășura offline, în oficiile Orange.

La finalul programului, participanții cu cele mai bune rezultate vor avea ocazia să devină parte din echipa Orange Moldova, contribuind la proiecte inovatoare și de impact.

Mai multe detalii despre program sunt disponibile pe https://orange.md/jump.

Nu rata șansa de a te dezvolta profesional și personal în cadrul uneia dintre cele mai mari companii de telecomunicații din lume. Aplică acum.

Despre Orange Moldova:

Orange Moldova este parte din Grupul Orange, unul dintre cei mai importanți operatori de telecomunicații din lume, cu peste 298 milioane de clienți în 26 de țări.

Orange este cel mai mare operator din Moldova care oferă servicii voce și date mobile, Internet prin fibră și servicii TV, toate sub același brand. În prezent, peste 2,6 milioane de clienți sunt conectați la rețeaua și serviciile companiei, în care activează o echipă de peste 1450 de angajați. Orange Moldova deține cea mai performantă rețea 4G, cea mai extinsă rețea 5G, dar și 2 premiere mondiale: HD Voice și HD Voice International. Serviciile sale pot fi accesate pe teritoriul întregii țări prin intermediul rețelei de peste 3600 puncte de vânzări. 

Recunoscut drept un lider în inovații, Orange deține unul dintre cele mai mari hub-uri IT din țară – Orange Systems, care este al doilea angajator pe piața de tehnologii informaționale din Moldova. În mai 2023, compania a inaugurat Orange Digital Center, un hub de învățare pe parcursul vieții, unde fiecare poate dobândi competențele digitale și antreprenoriale necesare unui viitor tehnologizat. 

Mai multe detalii despre produsele și serviciile companiei sunt disponibile pe www.orange.md.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente