Licorile preferate sunt la un clic distanță. Sărbătorește Ziua Vinului cu Glovo

Wine Day Press Release (1)1

În acest weekend, Republica Moldova sărbătorește unul dintre cele mai așteptate evenimente naționale – Ziua Națională a Vinului, o ocazie de a celebra tradiția viticolă și diversitatea vinurilor locale. Cu Glovo, aveți ocazia să vă bucurați de cele mai apreciate vinuri moldovenești în confortul casei.

Fie că vă doriți o sticlă de vin roșu intens, un alb ușor, o selecție de vinuri spumante sau de colecție, Glovo vă pune la dispoziție o gamă largă de vinuri de la producători locali renumiți. 

Licorile preferate sunt la un clic distanță, iar Sărbătoarea Națională a Vinului va prinde contur într-o atmosferă relaxantă, acasă, alături  de familie și prieteni.

 „Ne bucurăm să aducem vinurile moldovenești direct la ușa consumatorilor noștri, în această perioadă specială a anului. Colaborarea cu partenerii locali ne permite să oferim acces rapid și facil la o selecție diversificată de vinuri, contribuind astfel la celebrarea unei tradiții esențiale pentru cultura națională”, a declarat Adriana Mironescu, director general Glovo pentru Moldova.

Cu Glovo, aveți posibilitatea să comandați vinuri de la Fautor Winery, Chateau Vartely, Bira, Linella, Trattoria Drinks, Pause Café, Bear Republic. Astfel, vă puteți delecta cu vinuri alese, direct de acasă, iar comanda va sosi în cel mai scurt timp posibil. 

Un vin de calitate nu este doar un acompaniament pentru masa de sărbătoare, ci o invitație la o experiență autentică. Transformă fiecare moment într-o ocazie de relaxare și bucurie alături de cei dragi.

Despre Glovo: Glovo este o aplicație de tip multi-categorie inovatoare care conectează utilizatorii cu afaceri și curieri, oferind servicii la cerere de la restaurante locale, supermarketuri, precum și de la diverse magazine specializate. Viziunea Glovo este de a construi cel mai mare marketplace online pentru a oferi tuturor acces la orice în orașul lor în câteva minute. Fondată în 2015 în Barcelona, compania operează în 23 de țări din Europa, Asia Centrală și Africa.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente