(foto) Echipa METRO Moldova a participat la ediția aniversară a Chișinău Marathon 2024. „Este o tradiție pentru noi”

COVER

Pe 29 septembrie, 75 de angajați ai METRO Moldova au participat la ediția aniversară Chișinău Marathon 2024, continuând tradiția de a promova un stil de viață activ și spiritul de echipă. Participanții au concurat la diferite curse, demonstrând că provocările sportive le oferă oportunitatea de a deveni mai buni și mai puternici împreună. Reprezentând cu mândrie echipa, angajații METRO își depășesc constant limitele, atât în sport, cât și în activitatea profesională.

Participarea la Chișinău Marathon 2024 a devenit deja o tradiție. La această ediție, cei mai activi angajați din toate cele trei magazine, două din Chișinău și unul din Bălți, dar și din oficiul central, au reușit să-și testeze limitele de rezistență la una dintre cursele propuse.

„Noi cu echipa participăm din 2018. O facem pentru a menține spiritul de echipă în tonus. Așa ne simțim într-adevăr o entitate unită care știe cum să treacă împreună peste provocări. După încheierea evenimentului, ne simțim bine și toți sunt încărcați cu emoții pozitive”, a relatat Viorica Stegărescu, șefa departamentului People and Culture, METRO Moldova.

Modul sănătos de viață reprezintă filosofia companiei METRO Moldova, iar de fiecare dată când există astfel de oportunități, angajații acceptă aceste provocări cu mult entuziasm. Am întâlnit participanți care au în spate deja câteva ediții de maraton național, dar și internațional.

„Astăzi am alergat 21 de kilometri. Noi suntem aici nu pentru a câștiga, dar pentru faptul că suntem împreună cu echipa și ne putem bucura de această competiție”, a menționat Nicolae Streșină, secția vânzări și relație clienți.

Nicolae ne-a mai spus că în anii precedenți a alergat și 42 de kilometri. O face din plăcere, pentru că este pasionat de un stil de viață activ. „Pentru mine sportul înseamnă sănătate, voie bună și multe emoții pozitive”, a adăugat Nicolae.

Un alt participant ne-a povestit că a participat deja la peste 50 de curse, iar distanța totală pe care a parcurs-o ar fi egală cu distanța de pe ruta Chișinău – Veneția.

„Mi-am stabilit provocarea să alerg 42 de kilometri. Până în prezent, am participat la peste 50 de maratoane nu doar naționale, dar și internaționale, parcurgând în total circa 1 700 de kilometri”, a spus Ion Croitor, vânzător de produse alimentare.

De asemenea, angajatul zice că la METRO fiecare își poate depăși propriile limite pentru a le oferi clienților servicii mai bune, ceea ce sporește succesul companiei.

O altă membră a echipei METRO ne-a spus că îi place să fie alături de colegii săi la activități care implică organizare și susținere reciprocă.

„Am decis să alerg 10 kilometri împreună cu colegii mei. Am venit să-mi susțin colegii în această zi. Este un eveniment sportiv la care noi ne simțim ca într-o familie”, a spus Victoria Buzu, manageră asistentă, departamentul vânzare.

Despre METRO

Anul 2024 marchează un moment important pentru METRO Moldova, care celebrează 20 de ani de activitate pe piața locală. De-a lungul acestor două decenii, compania a devenit un partener de încredere pentru clienți din diverse domenii, oferind soluții și servicii de calitate. Această aniversare subliniază atât succesul METRO, cât și angajamentul său față de comunitatea locală. Prin inițiative precum participarea la Chișinău Marathon, METRO își reafirmă valorile și devotamentul pentru un stil de viață sănătos și pentru consolidarea echipei.

Despre Chișinău Marathon

La ediția aniversară Chișinău Marathon 2024 au participat circa 10 000 de alergători, de la amatori până la sportivi profesioniști din 50 de țări. Aceștia s-au putut înscrie la cursele de cinci, 10, 21 și 42 de kilometri. În premieră, la acest maraton a fost inclusă o nouă categorie de competiție – Roller Marathon cu distanțele de  21 și 42 de kilometri.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente