Celebrează Ziua Națională a Vinului împreună cu maib și Mastercard

ziua-vinului-presa-maib-ro-1

Și în acest an, vinul de calitate, bucatele alese și oamenii buni își vor da întâlnire pe 5 și 6 octombrie, în Piața Marii Adunări Naționale (PMAN), pentru a celebra Ziua Națională a Vinului. La maib a devenit o tradiție să sprijinim an de an clienții din domeniul vitivinicol și evenimentele dedicate acestuia.

Ediția curentă a Zilei Naționale a Vinului are sloganul: „Vinul nostru uimitor de bun”, care reflectă dedicarea celor 100 de producători, care și-au anunțat participarea, de a scoate din crame cele mai apreciate și premiate vinuri. Vino și tu să te bucuri pe deplin de atmosfera de sărbătoare pe 5 și 6 octombrie, alături de maib și Mastercard, care ți-au pregătit și un program special, condimentat cu muzică bună pentru toate gusturile, bucate tradiționale, alese de la gospodinele și gospodarii din toate colțurile Moldovei.

Vei putea vizita și cele două standuri tematice, amenajate de maib și Mastercard, unde vei avea ocazia să petreci timpul vesel și util, bucurându-te de multiple surprize.

Achită cu cardul maib Mastercard la festival

Fă cumpărături la festival de minimum 100 lei pe un singur bon, colectează 3 bonuri și schimbă-le pe un cadou. Printre premiile de care poți beneficia se regăsesc: o umbrelă, un hanorac, un tricou, o geantă eco, un set de accesorii pentru vin sau o sticlă de vin.

Iar dacă încă nu ai un card bancar maib Mastercard, ți-l poți deschide direct la festival, primind un cadou garantat: o caserolă sau o sticlă de vin.

Vino pe 5 și 6 octombrie în Piața Marii Adunări Naționale împreună cu prietenii și familia și trăiește experiențe memorabile de Ziua Națională a Vinului!

Tu conduci. maib

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente