Îți faci studiile în România? Înscrie-te la un stagiu de practică și contribuie la organizare următoarelor alegeri de peste Prut

alegeri România buletin de vot
Foto:Inquam Photos/Virgil Simonescu

Organizația neguvernamentală Funky Citizens recrutează stagiari care vor participa la organizarea activităților pentru următoarele alegeri de peste Prut. Dacă îți faci studiile la o universitate din București sau din alt oraș al României și consideri că ești potrivit(ă) pentru această oportunitate, atunci nu ezita să completezi formularul de înregistrare.

ONG-ul este în căutarea unor stagiari care vor contribui la organizarea activităților pentru următoarele alegeri din România. Stagiul de practică va dura trei luni, iar ulterior poate fi extins în funcție de interesul tău. În aceste trei luni, vei fi alături de echipa Funky Citizens pentru a pregăti următoarele tururi de alegeri. În funcție de nevoile tale, vei putea învăța despre:
# legislația electorală;
# organizarea evenimentelor;
# fact-checking;
# educație civică;
# advocacy;
# comunicarea cu comunitatea locală;
# cum se desfășoară procesul de observarea independentă la alegeri.

Pentru a deveni stagiar(ă), îți poți face studiile la orice facultate.

În calitate de stagiar(ă), vei avea mai multe responsabilități. Printre acestea se numără:
# comunicarea cu comunitatea locală;
# networking cu participanții la evenimente;
# redactarea e-mailurilor;
# sprijin logistic la evenimente;
# traducerea textelor;
# participarea la întâlniri;
# sprijin pentru echipa de coordonare a observatorilor independenți la vot.

Vei avea posibilitatea să lucrezi atât online, cât și offline. Prezența fizică va fi necesară doar la evenimente și la unele ședințe. În rest, vei interacționa cu membrii Funky Citizens prin Microsoft 365 și platforma Slack. Programul este flexibil și implicarea ta ține de responsabilitățile pe care ți le asumi.

Pentru a deveni stagiar(ă), trebuie să completezi acest formular. Termenul-limită pentru înregistrare este 27 septembrie, ora 23.59. În cazul în care vei fi selectat(ă), organizatorii te vor contacta pentru a stabili un eventual interviu.


Funky Citizens este un ONG din România care se concentrează pe subiecte ce țin de buna guvernare, transparența instituțiilor, educație civică și combaterea dezinformării.

Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai noi oportunități #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente