Descoperă beneficiile cardului Visa Signature și transformă-ți călătoriile în experiențe memorabile

banner_Articol

Cu o asigurare extinsă care acoperă anularea sau întârzierea zborurilor, pierderea bagajelor și asistența medicală urgentă de până la 750 000 de dolari pentru tine și alți 6 membri ai familiei, călătoriile tale vor fi fără griji.

Serviciul Concierge 24/7 te va ajuta cu organizarea călătoriilor, te va ghida în obținerea actelor și a vizelor, oferindu-ți asistență în orice moment, oriunde te-ai afla. În plus, vei avea acces la peste 1200 de lounge-uri exclusive și servicii de Fast Track internațional, pentru o experiență premium din primul moment.

Profită și de ofertele speciale VISA: 50 % reducere la cursele Taxi Letz de la și spre aeroport, reduceri atractive la Booking, Agora și multe alte platforme partenere.

Promoție specială! În perioada 01.09.2024 – 31.12.2024, deschide card Visa Signature și bucură-te de o reducere de 25 de euro la taxa anuală, sau 2 euro la taxa lunară. În plus, vei primi un card răzuibil cu șansa de a câștiga instant unul dintre următoarele premii: 30 de powerbank-uri, 10 rucsacuri, 10 AirTag-uri Apple și 5 căști Airpods Pro.

Descoperă regulamentul campaniei, precum și detalii despre cardul Visa Signature AICI.

Despre EXIMBANK

EXIMBANK reprezintă o bancă comercială universală, oferind servicii de calitate atât pentru segmentul corporativ, care activează în toate ramurile economiei naţionale pe întreg teritoriul ţării, cât şi pentru segmentul retail. În prezent, pe lângă pachetul tradiţional de servicii bancare (operaţiuni de casă şi de decontare, credite, deschiderea şi deservirea conturilor de depozit, operaţiuni cu hârtii de valoare), EXIMBANK oferă servicii şi produse bancare de tehnologii înalte, precum operaţiuni cu carduri bancare şi produse bazate pe tehnologii IP (Internet-banking „EXIMBANK-ONLINE”, Mobile Banking).

 Website: www.eximbank.md

Facebook: @EximbankMoldova

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente