Oportunitate de voluntariat în România. Tinerii din Moldova sunt invitați să promoveze beneficiile UE și ale programului Erasmus+

voluntariat tineri oportunități
Foto:euneighbourseast.eu

Organizația neguvernamentală COSI din România recrutează voluntari pentru a participa în cadrul unui proiect al Parteneriatului Estic. Această oportunitate îți este destinată dacă ești entuziast(ă) și îți dorești să contribui la o schimbare în comunitatea ta. Alături de echipa organizatorică, vei promova oportunitățile oferite de Uniunea Europeană (UE) și de programul Erasmus+.

Activitățile sunt programate în perioada 15 noiembrie 2024 – 15 mai 2025 la București. În calitate de voluntar(ă):
# vei promova oportunitățile pentru tineret din UE;
# vei învăța cum să organizezi campanii de sensibilizare;
# vei face parte din echipa organizatorică a două proiecte Erasmus+.

Criterii de eligibilitate

# Ai între 18 și 30 de ani.
# Ești originar(ă) din Republica Moldova.
# Ești disponibil(ă) să participi pe toată durata proiectului.
# Dai dovadă de angajament în promovarea drepturilor omului, simțului solidarității, dialogului intercultural.
# Îți dorești să te dezvolți într-un mediu multicultural.
# Ești motivat(ă) să dobândești abilități în domenii precum management, TIC, rețele sociale și organizarea evenimentelor.
# Cunoști limba engleză cel puțin la nivel conversațional.

În cazul în care vei fi selectat(ă), urmează să participi la o sesiune de pregătire, în format online. De asemenea, vei avea parte de cursuri de formare, activități de lucru în echipe, atât online, cât și fizic.

Activitatea de voluntar(ă) în cadrul acestui proiect presupune că vei lucra aproximativ 30 de ore pe săptămână, de luni până joi. La fel, vei avea posibilitatea să beneficiezi de două zile libere în fiecare lună. Cazarea, costurile legate de transport, asigurarea medicală și taxele de viză vor fi asigurate de către organizatori. Fiecare voluntar(ă) va primi câte 270 de euro lunar pentru alimentație și bani de buzunar.

Dacă îți dorești să devii voluntar(ă) al (a) proiectului, atunci accesează această pagină pentru a te înregistra. Termenul-limită pentru înscriere este 1 octombrie.

Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai noi oportunități #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente