A 14-a ediție a IT Career Expo va avea loc loc pe 5 octombrie. Toți cei interesați de industria IT își pot găsi un loc de muncă

cover-3

Cea mai mare oportunitate de orientare profesională oferită de către Tekwill Academy revine și în acest an!  IT Career Expo este un eveniment destinat profesioniștilor din domeniul IT, studenților și persoanelor care sunt interesate să își dezvolte o carieră în tehnologia informației, oferindu-lu o platformă unde participanții pot interacționa direct cu angajatorii din industria IT.

Entuziaștii pot descoperi oportunități de angajare și internshipuri ale companiilor prezente la târg, dar și participa la workshopuri, interviuri express și sesiuni de CV Review.

Anul acesta conceptul evenimentului se învârte în jurul sintagmei Descoperă. Inspiră-te. Cunoaște. Motivează-te. Planifică. Decide.
Echipa organizatorică, Tekwill Academy, afirmă că acest concept pornește de la pașii pe care un candidat îi parcurge în procesul de angajare și asigură acesta va avea loc într-o singură zi, pe 5 octombrie, începând cu ora 10.00.

Ca Manager de Proiect la Tekwill Academy, sunt bucuros să anunț IT Career Expo 2024, un eveniment care devine tot mai important pentru comunitatea IT. De peste 10 ani, expoziția noastră a fost un loc de întâlnire între companii și cei care își doresc o carieră în IT Scopul nostru este să oferim participanților informațiile și contactele necesare pentru a reuși în domeniul IT. Așteptăm cu nerăbdare să vedem participanți de toate nivelurile, de la începători la profesioniști experimentați, pentru a contribui împreună la dezvoltarea industriei IT”, Dumitru Chiruța, Project Manager al Tekwill Academy.

Cei înregistrați la eveniment trebuie doar să vină cu tema pentru acasă pregătită, mai exact, cu CV-ul redactat.  Ulterior, fiecare candidat va primi un scurt review din parte recruiterilor invitați.

Odată cu primirea și implementarea feedback-ului, candidații pot participa la Programul de Asistență în Angajare marca Tekwill Academy conform căruia toate CV-urile depuse sunt redirecționate către companiile IT partenere.

Ulterior, companiile platinum Allied Testing și Orange Systems vor demara interviuri express cu potențialii angajați.

Anul 2024 se evidențiază prin actualitatea inteligenței artificiale, prin urmare atelierele parte ale evenimentului abordează și acest subiect.

Care sunt și celelalte subiecte ale workshopurilor și cum te poți înregistra vezi aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente