(video) Urmărește episodul doi al proiectului „Droom Boon” și descoperă raioanele Criuleni și Dubăsari

Captură de ecran 2024-09-22 124832

Gabriela și Constantin continuă aventura lor, de această dată explorând frumusețile din raionul Criuleni și Dubăsari. Ziua a început cu stângul pentru Constantin, dar noroc că natura spectaculoasă din satul Mărcăuți l-a ajutat să-și ia revanșa, pregătind o cafea savuroasă în mijlocul peisajului.

Vizităm renumita Centrală Hidroelectrică de la Dubăsari și Biserica Sf. Alexei din Pohrebea, unde Constantin pentru prima dată vede… o dronă atât de neascultătoare. Vrei să știi unde a aterizat drona? Hai pe YouTube să afli deznodământul acestei aventuri!

De aici, călătoria continuă la pensiunea Activis din Pohrebea, și mai departe spre Cârjova, Dubăsari – pentru o experiență pe Nistru de neuitat, plimbându-se cu kayak-ul.

Spoiler: Partea cea mai interesantă abia urmează! Intră pe YouTube și descoperă ce alte surprize te așteaptă în acest episod!

Realizarea acestui produs media ,, DROOM BOON’’ a fost posibilă datorită suportului generos din partea poporului american prin intermediul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID). Conținutul acestui material ține de responsabilitatea KREYON MEDIA și nu reflectă în mod necesar viziunea USAID sau a Guvernului Statelor Unite.

Vedeți aici primul episod din proiectul „Droom Boon”, unde protagoniștii descoperă raionul Ungheni.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente