Curs gratuit de energetică pentru studenții facultăților de fizică, matematică și energie. Cei mai activi vor beneficia de o vizită în SUA

tineri laptop curs online
Foto:John Schnobrich

Studenții de la facultățile de fizică, matematică și energie (STEM) de la toate universitățile din Republica Moldova sunt invitați să se înscrie la un curs gratuit de energetică. Organizatorii vor aloca 150 de burse în valoare de 1 000 de euro care vor acoperi costul studiilor. Dintre acestea, 20 de vor fi destinate studenților moldoveni care învață peste hotare.

Programul de studii va dura un an și se va desfășura online, cu predare integrală în limba engleză. Participanții vor beneficia de expertiza unor specialiști din domeniul energetic. De asemenea, cei care vor excela în cadrul acestui program vor avea oportunitatea să participe la o vizită de studiu în Statele Unite ale Americii.  

Pentru a se înscrie, studenții trebuie să depună un dosar care să conțină:
# un CV actualizat;
# o scrisoare de motivare în limba engleză (maximum o pagină);
# o confirmare a statutului de student(ă).

Dosarele trebuie expediate la adresa electronică [email protected]Termenul-limită pentru înregistrare este 20 septembrie.

Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai noi oportunități #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente