Îți place fotbalul și dorești să susții o cauză nobilă? Înscrie-te la Cupa Anuală la Fotbal Hospice Angelus

fotbal sport activitati
Foto:Hospice Angelus Moldova

La Chișinău va avea loc Cupa Anuală la Fotbal Hospice Angelus. Competiția este un turneu de mini-fotbal pentru echipe amatoare din companii, organizații, ambasade, dar și pentru toți cei care doresc să ajute copiii cu boli grave.

Scopul evenimentului este să strângă fonduri pentru servicii gratuite de îngrijire paliativă și să crească conștientizarea despre importanța acestora. Este o ocazie ideală pentru organizarea unui team building, face networking și să te distrezi – toate pentru o cauză nobilă.

Astfel, iubitorii de fotbal sunt invitați să formeze echipe de câte opt-10 jucători și să se înscrie la acest turneu caritabil. Numărul de echipe este limitat la 16.

Companiile și organizațiile care doresc să participe la competiție sunt invitate să facă o donație de 3 000 de lei per echipă. Înscrierile se pot face până pe 6 octombrie 2024, sunând la numărul de telefon +37360794079 sau trimițând un mesaj pe [email protected].

Turneul de mini-fotbal va avea loc pe data de 12 octombrie, începând cu ora 08.15, la Clubul Sportiv „Dinamo” de pe str. Alexei Șciusev, nr. 106A.


Fundația Hospice Angelus Moldova este o organizație de caritate care oferă, din 2002, servicii gratuite de îngrijire paliativă copiilor cu boli grave din întreaga Republică Moldova. În 2017, a fost deschis primul și singurul Hospice pentru copii, „Casa Angelus”, un loc sigur și liniștit, cu condiții excelente de cazare. Fiecare copil beneficiază de tratament personalizat, adaptat nevoilor sale, oferit de o echipă empatică și bine pregătită în îngrijirile paliative pediatrice.

Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai actuale evenimente din Chișinău, dar și din țară, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente