Bere Chișinău lansează prima bere la tank din Moldova

diez_tank (1)

Ați auzit vreodată despre berea la tank? Este vorba despre cea mai proaspătă bere care își păstrează gustul autentic din fabrică până în halbă. Acum, această inovație a ajuns și în Moldova.

Bere Chișinău a lansat Chisinau Nepasteurizata la Tank – o bere nepasteurizată, livrată în locație direct de pe linia de producere în doar câteva ore în tank-uri ermetice speciale dotate cu sistem de răcire pentru păstrarea prospețimii și aromei originale. Termenul de valabilitate e mai mic decât o lună. 

Într-un interviu recent, berarul Bere Chișinău, Veaceslav Cojocaru, a explicat: „Noi suntem pasionați să aducem gustul autentic al berii proaspăt preparate din fabrică în fiecare halbă a consumatorului. De aceea am lansat Chisinau Nepasteurizata la Tank. Tehnologia berii la tank asigură condiții perfecte pentru transportarea și păstrarea berii în local, oferind distribuție directă rapidă, răcire optimă și o bere super proaspătă. 

Mediul ermetic din interiorul tankului protejează berea de lumină, și aer, iar sistemul de răcire menține constant temperatura optima a băuturii. 

Astfel, prin menținerea unui standard ridicat de igienă și livrarea berii în termen scurt, în condiții ideale de păstrare în tankuri – am reușit să evităm pasteurizarea și să oferim cea mai proaspătă bere disponibilă în Moldova. Iată de ce fiecare halbă de Chisinau la Tank garantează 100 % de prospețime a berii proaspăt preparate, ca și cum ați fi la fabrica de bere.”

Nu ratați ocazia de a gusta cea mai proaspătă bere la tank din Moldova! 

Chisinau Nepasteurizata la Tank este disponibilă exclusiv la berăria Draft de pe bulevardul Dacia, 35. 

Vă invităm să savurați o experiență unică în lumea berii!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente