Lista evenimentelor la care ai putea să îți petreci timpul liber după orele de la școală

evenimente-Vitalina
Foto:#diez

Jumătate din luna septembrie s-a scurs și cu siguranță ai reușit să intri deja în ritmul activităților școlare. Totuși, asta nu înseamnă că trebuie să renunți la activitățile recreative. Am adunat o listă cu câteva evenimente recreative la care ai putea merge după orele de la școală, dar ai grijă la prognoza meteo. Înainte de a ieși de la școală sau din casă, verifică starea vremii pentru a te asigura că vei fi protejat(ă).

Important! Mai multe evenimente au fost amânate din cauza ploilor torențiale, de aceea te îndemnăm să verifici ultimele actualizări.

Expoziția „Mirare” (în fiecare zi)

La Iusty Art Gallery este vernisată expoziția „Mirare”. Aceasta e semnată de artistul vizual și poetul Andrei Gamarț. Expoziția va putea fi vizitată până în data de 31 octombrie, de marți până sâmbătă, între orele 12.00 și 20.00.

Mai multe detalii citește aici.

Sursă: Facebook/Iusty Art Gallery

Expoziția „Zbor în trecut” (în fiecare zi)

La Muzeul Național de Etnografie și Istorie Naturală a fost vernisată expoziția „Zbor în trecut”, unde sunt prezentate fotografiile realizate de fotograful elvețian Georg Gerster, în colaborare cu istoricul german de origine română, Martin Rill.

Fotografiile prezintă natura și monumentele arhitecturale din perioada antică și până în zilele noastre surprinse din avion în perioada anilor 1990-2000.

Sursă: fest.md

SUM IT UP #6: Global Connect –Powered by MITP (marți, 17 septembrie)

SUM IT UP #6: Global Connect – Powered by MITP revine pe 17 septembrie la Tekwill, cu o nouă ediție menită să evidențieze transformările spectaculoase ale sectorului IT din Republica Moldova.

Acest eveniment unic va facilita conexiuni valoroase între experți și inovatori, oferind cifre și informații exclusive despre ecosistemului tech local, într-un format accesibil și divers. Participanții vor avea ocazia să afle cum Moldova Innovation Technology Park s-a transformat într-un Hub de Inovație și Conectivitate Globală, printr-o prezentare detaliată a celor mai recente date și tendințe din sectorul IT.

Aici găsești mai multe detalii.

Curs de Japoneză (sâmbătă, 21 septembrie)

La Centrul Republican pentru Copii și Tineret ARTICO vei avea oportunitatea de a participa la un curs de japoneză desfășurat sub îndrumarea unui moldovean dedicat învățării acestei limbi – Loran Zmuncilă.

Evenimentul va avea loc în data de 21 septembrie, de la ora 15.00 la ARTICO (bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, nr. 169). Participarea este gratuită, dar trebuie să te înregistrezi la acest link.

Mai multe detalii citește aici.

Sursă: Facebook/Artico Erasmus+ Moldova

Reuniunea Teatrelor Naționale Românești (16-22 septembrie)

În perioada 10-22 septembrie la Chișinău are loc Reuniunea Teatrelor Naționale Românești. Opt teatre din România și opt teatre din Republica Moldova colaborează pentru a organiza spectacole, conferințe, lansări de carte, audiții radio, expoziții, întâlniri și dialoguri.

Programul spectacolelor poate fi urmărit aici.

Sursă: Facebook/Teatrul Național „Mihai Eminescu” 

Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai actuale evenimente din Chișinău, dar și din țară, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Ana Mărgineanu
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente