(video) Echipa maib – activi la superlativ la Euro Marathon 2024

1280×720-2

Pe 8 septembrie, peste 100 de oameni maib au participat la unul dintre cele mai așteptate evenimente sportive ale toamnei – Euro Marathon 2024. Maratonul organizat de Sporter, cu suportul maib, a luat startul în Piața Marii Adunări Naționale din Chișinău și a întrunit peste 5000 de participanți care împărtășesc aceeași dragoste pentru un mod de viață activ.

Membrii comunității maib „activ la superlativ”, împreună cu familiile, prietenii și colegii lor, au dat dovadă de energie și determinare, alergând curse prietenoase pentru orice vârstă și nivel de pregătire fizică – de 3, 7 și 10 kilometri.

Pe parcursul evenimentului, participanții din cadrul maratonului au vizitat cortul maib, unde au avut ocazia de a face fotografii cu echipa și de a împărtăși entuziasmul trăit pe parcursul evenimentului sportiv, dedicat solidarității și consolidării eforturilor comune. Totodată, cortul maib a dispus de o zonă amenajată pentru copii, unde aceștia au avut ocazia de a petrece timpul în mod divers și distractiv.

Felicitări oamenilor maib care au decis să-și petreacă dimineața de duminică în cadrul maratonului și care, prin dedicarea lor, continuă să demonstreze că maib este și va continua să fie un partener de încredere, care susține inițiativele menite să contribuie la bunăstarea comunității.

Tu conduci. Maib

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente