(video) A fost lansat primul episod al proiectului „Droom Boon”. Prima destinație este raionul Ungheni

UNGHENI

În această aventură, Gabriela și Constantin pornesc să viziteze raionul Ungheni, un loc plin de surprize. Vei explora alături de ei: Movila Măgura, Casa Albă și Casa Olarului din Mircești. Iar pentru un moment dulce, s-au oprit la Stories Patiserie, unde au găsit cele mai bune prăjituri din regiune.

În plus, vei afla istoria captivantă a orașului și vei cunoaște lucruri curioase despre Gara Feroviară Ungheni. Călătoria continuă la Crama Mircești, după care la Rezervația Plaiul Fagului, unde Gabriela are o întâlnire neașteptată… cu Cezar!

Ești curios să afli cine este Cezar și ce alte surprize te așteaptă? Intră pe YouTube și descoperă toate detaliile din acest episod!

Realizarea produsului media „DROOM BOON’’ a fost posibilă datorită suportului generos din partea poporului american prin intermediul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID). Conținutul acestui material ține de responsabilitatea KREYON MEDIA și nu reflectă în mod necesar viziunea USAID sau a Guvernului Statelor Unite.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente