Ce faci săptămâna viitoare? Șase evenimente la care poți merge în perioada 16-22 septembrie

lumina evenimente
Foto:Facebook/Mediacor

În fiecare zi, în toată țara se desfășoară o multitudine de evenimente interesante la care poți participa. Mai jos îți prezentăm câteva dintre cele programate pentru perioada 16-22 septembrie.

Eveniment de lansare Moldova Business Week – luni, 16 septembrie

Între 16 și 20 septembrie, investitori și oameni de afaceri din 23 de țări vor sosi în Moldova pentru a participa la cel mai important forum economic internațional al țării, desfășurat în patru regiuni.

Sub titlul sugestiv „Republica Moldova – următoarea ta destinație pentru investiții”, evenimentul oferă o oportunitate unică antreprenorilor locali și investitorilor internaționali de a descoperi potențialul economic al țării noastre și de a crea noi parteneriate comerciale. Cei care doresc să participe sunt invitați să se înregistreze pe www.mbw.md.

Aici găsiți mai multe detalii.

SUM IT UP #6: Global Connect –Powered by MITP – marți, 17 septembrie

SUM IT UP #6: Global Connect – Powered by MITP revine pe 17 septembrie, la Tekwill, cu o nouă ediție menită să evidențieze transformările spectaculoase ale sectorului IT din Republica Moldova.

Acest eveniment unic va facilita conexiuni valoroase între experți și inovatori, oferind cifre și informații exclusive despre ecosistemului tech local, într-un format accesibil și divers. Participanții vor avea ocazia să afle cum Moldova Innovation Technology Park s-a transformat într-un Hub de Inovație și Conectivitate Globală, printr-o prezentare detaliată a celor mai recente date și tendințe din sectorul IT.

Aici găsiți mai multe detalii.

Concertu susținut de trupa Holograf – joi, 19 septembrie

Trupa Holograf revine la Chișinău. Formația va susține un concert de muzică rock în data de 19 septembrie, ora 19.00, la Palatul Național „Nicolae Sulac”. Alături de Holograf, pe scenă va evolua Orchestra Simfonică a Filarmonicii Naționale „Serghei Lunchevici”, dirijată de Dumitru Cârciumaru.

În calitate de invitate speciale vor fi interpretele Natalia Barbu și Ana Cernicova.

Aici găsiți mai multe detalii.

Jazz on the Rooftop – joi, 19 septembrie

Iusty Art Gallery revine cu ultima ediție a concertelor marca on the rooftop în 2024. Ultima prestație va fi din partea formației Free Spirit Quartet și va avea loc pe 19 septembrie, la 19.30.

Vor evolua:
# Oleg Zaiaț – sax;
# Andrei Busuioc – chitară;
# Sergiu Testemițanu – bass;
# Vasilii Moscovitin – tobe,

Aici găsiți mai multe detalii.

Premiera spectacolului „LILIOM” – sâmbătă, 21 septembrie

Despre spectacol: Liliom e strigător la carusel într-un bâlci de la marginea Budapestei. Un golan cu farmec care seduce servitoare, le ia banii și apoi le abandonează. Într-o seară, Liliom o întâlnește pe Julika, „fată-n casă la domnul Kolics”. Se îndrăgostește de tinerețea ei și o ia de nevastă. Însă viața de familie nu prea pare să-i priască fostului artist de bâlci. Când Julika rămâne însărcinată, acesta trebuie să ia o decizie în urma căreia nimic nu va mai fi la fel. O poveste de dragoste dintre o fată determinată să iubească până la capăt și un bărbat care pur și simplu nu poate să spună „îmi pare rău”.

Premiera va avea loc la Teatrul „Luceafărul” pe 21 septembrie, la ora 19.00.

Aici găsiți mai multe detalii.

Oktoberfest – duminică, 22 septembrie

Anul acesta, Keller Holz invită pentru a treia oară oaspeții să participe la celebrarea faimosului festival german, Oktoberfest. Îmbinarea coloritului moldovenesc cu tradițiile germane creează an de an o atmosferă de neuitat pentru toți participanții.

Biletul include:
# un pahar de bere preparată special pentru Oktoberfest;
# transport gratuit de la berărie spre Chișinău (bd. Mircea cel Bătrân) după eveniment;
# gustări și distracții gratuite pentru copii;
# concerte ale artiștilor locali;
# tur al berăriei și degustare de bere artizanală;
# zeci de premii în cadrul concursurilor organizate de companie și partenerii săi.

Aici găsiți mai multe detalii.

Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai actuale evenimente din Chișinău, dar și din țară, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente