Ești programator? Înregistrează-te la cel mai mare hackathon din Republica Moldova

hachathon
Foto:Deeptech Gigahack

Ești pasionat de domeniul tech? În acest caz, ești invitat să inovezi la Deeptech Gigahack, care va avea loc pe 27, 28 și 29 septembrie, la Tekwill. La eveniment vei putea face networking, să-ți îmbunătățești portofoliul și să-ți dezvolți abilitățile alături de alți participanți.

Pentru a încuraja talentele tehnologice, Technovator, o organizație non-profit care susține ecosistemul start-upurilor, a lansat a doua ediție al celui mai mare hackathon din Republica Moldova –  Deeptech Gigahack.

Acest hackathon servește drept o platformă ideală pentru inovație în domenii precum Securitatea Cibernetică, Inteligența Artificială, FinTech, HealthTech și EnergyTech. Prima ediție, din 2023 a avut 270 de participanți care au lucrat non-stop timp de două zile pentru a dezvolta soluții la provocările actuale ale societății.

În 2024, GigaHack revine pentru a doua ediție pe 27-29 septembrie la Tekwill.

Provocări și Creștere

Cea mai mare provocare pentru specialiștii și cercetătorii în tehnologie este să-și testeze abilitățile tehnice și să-și dezvolte cunoștințele. Evenimentele precum DeepTech Gigahack oferă o platformă pentru mentorat, suport viitor și colaborare. Participanții primesc îndrumare din partea experților din industrie, îmbunătățindu-și înțelegerea sarcinilor complexe. Pe parcursul celor trei zile, participanții pot rezerva întâlniri cu mentorii și sunt ghidați de trackeri (experți în unul dintre domenii).

Oportunități Viitoare

Scopul DeepTech GigaHack este de a susține continuitatea și dezvoltarea viitoare pentru participanți și soluțiile lor. Companiile care oferă provocări sunt încurajate să ia în considerare participanții GigaHack pentru colaborare sau eventuale angajări. Poveștile de succes din ediția anterioară evidențiază potențialul remarcabil al soluțiilor dezvoltate în timpul hackathoanelor, demonstrând capacitatea lor de a impulsiona inovația și de a livra rezultate cu impact. Un exemplu perfect al unei colaborări reușite sunt cei doi fondatori ai Fineguide AI, care s-au întâlnit și au dezvoltat produsul la hackathon, iar acum el este o platformă destinată persoanelor sau proprietarilor de afaceri pentru a încorpora asistenți AI virtuali pe site-urile lor.

De ce să participi la GigaHack 2024?

Entuziaștii tehnologiei din toate sectoarele industriei sunt invitați la acest eveniment care promite oportunități și continuitate:
# networking: conexiuni cu persoane cu interese similare și lideri de opinie ai industriei IT;
# îmbunătățirea portofoliului: participanții pot adăuga proiectul la care au lucrat în portofoliu;
# creșterea încrederii: contribuind la soluționarea sarcinilor participanții capătă încredere în propriile forțe și acumulează noi cunoștințe;
# dezvoltarea abilităților: consolidare abilităților tehnice și de comunicare lucrând colaborativ într-un mediu de echipă.

Mentori, trackeri, specialiști cu experiență, exprerți și entuziaști,  hackathon-ul creează șanse de a întâlni, lucra și gândi împreună pentru un scop comun.

Detalii și bilete pe GigaHack.


DeepTech GigaHack 2024 is organized by Technovator, with the support of the Ministry of Economic Development and Digitalization, Innovate Moldova funded by USAID, the Government of Sweden and UKaid, UMAEF (Ukraine-Moldova American Enterprise Fund) and e-Governance Academy, in partnership with Fineguide.ai, and Efes Moldova.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente