Construcția urbană „Misterul Dorințelor” a fost reînnoită! Unde poți să scrii cea mai râvnită dorință

vreau iubire
Foto:Facebook/Misterul Dorințelor

Timp de nouă ani, în capitală avem un loc special dedicat visurilor — peretele „Misterul Dorințelor”. Acesta este situat în parcul Valea Trandafirilor, sectorul Botanica. În 2024, zidul a fost reînnoit și este gata să-și primească noul val de dorințe.

Încă din 2015, când Mădălina Botnari a câștigat un grant pentru a realiza acest proiect, peretele cu forma de semidreptunghi a devenit un simbol al visurilor și speranțelor locuitorilor orașului. Acum, renovat și îmbrăcat într-o nouă formă, peretele prinde viață într-o construcție sub forma unei pisici albe. Acest spațiu unic este singurul din Moldova unde cetățenii pot să își scrie dorințele, sperând că acestea vor prinde aripi și se vor împlini.

Periodic, construcția este renovată. În trecut, aceasta la fel a avut forma unei pisici, apoi s-a transformat într-o vulpe roșcată. Acum, zidul a fost pictat din nou sub forma unei pisici.

Sursă: Facebook/Misterul Dorințelor

Prin această inițiativă Mădălina își propune să inspire tânăra generație să viseze și să creadă în puterea dorințelor lor.

Menținerea acestui perete costă aproximativ 10 000 de lei. Banii sunt scoși din buzunarul Mădălinei. Tânăra afirmă că impactul pozitiv asupra comunității și imboldul pe care îl oferă noilor generații sunt neprețuite.

Sursă: Facebook/Misterul Dorințelor

În continuare, găsești o galerie cu cele scrise de moldoveni în anii precedenți.

Misterul Dorințelor continuă să fie un loc magic în Chișinău, care oferă o oportunitate unică pentru cetățeni de a-și exprima cele mai profunde dorințe. Vizitați noul perete și lăsați-vă inspirați de această pisică albă care vă încurajează să visați și să credeți în puterea dorințelor voastre!

Dacă doriți să susțineți inițiativa Mădălinei Botnaru, atunci puteți să-i scrieți în privat.


Zidul „Misterul Dorințelor” a fost inaugurat pe 26 aprilie 2015. La evenimentul de deschidere a proiectului s-a organizat un concert la care au evoluat Ronin Terrente, trupa Six Roads Music Band, trupa PLUMBUM ș.a.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente