La Cahul va avea loc premiera spectacolului „Un loc sub soare”. Despre ce este piesa

spectacol eveniment teatru (1)
Foto:Asociația ECOU

Pe 11 septembrie 2024, pe scena Teatrului Republican Muzical-Dramatic „B.P. Hasdeu” din municipiul Cahul, va avea loc premiera spectacolului social „Un loc sub soare”.

Piesa aduce în prim-plan experiența personală a mai multor reprezentanți ai societății civile din Republica Moldova implicați activ în dezvoltarea comunităților locale. Prin intermediul scenelor din spectacol sunt prezentate diverse modalități prin care cetățenii se pot implica activ pentru îmbunătățirea calității vieții, de la activități de voluntariat până la inițiative comune cu autoritățile publice locale.

După spectacol vor urma discuții cu spectatorii despre importanța implicării active a cetățenilor în treburile satului, comunei, orașului și municipiului, în spiritul valorilor democratice europene.  

Spectacolul social „Un loc sub soare” este montat în cadrul proiectului „Spectacole pentru democrație care inspiră și implică”.

Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai actuale evenimente din Chișinău, dar și din țară, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente