Ești invitat la Târgul Proiectelor de Voluntariat. Acesta va avea loc în luna septembrie

moldova voluntariat (1) (1)
Foto:Facebook/Volunteer Center RVC

În acest an, Centrul Republican al Voluntarilor sărbătorește 10 ani de activitate. Cu această ocazie, toți doritorii sunt invitați să participe la Târgul Proiectelor de Voluntariat, care va avea loc pe 15 septembrie la cafeneaua Naringi.

De-a lungul ultimului deceniu, centrul a realizat 700 de proiecte și a oferit oportunitatea de implicare pentru 3 400 de voluntari, contribuind semnificativ la dezvoltarea comunității.

Centrul Republican al Voluntarilor organizează diverse programe și proiecte, iar echipa caută întotdeauna persoane motivate pentru a aduce schimbări pozitive în lume.

Prin urmare, între orele 12.00 și 17.00, vei avea ocazia:
# să explorezi gama variată de inițiative de voluntariat și să alegi proiectul care se aliniază cel mai bine cu interesele și capacitățile tale;
# să participi la sesiuni educaționale și ateliere de lucru, unde specialiștii vor împărtăși cunoștințele și experiența lor;
# să discuți direct cu beneficiarii care au fost sprijiniți de centrul nostru.


Aici găsești o listă cu organizații și centre de tineret din Chișinău unde poți face voluntariat.

Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai actuale evenimente din Chișinău, dar și din țară, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente