Participă la concursul de eseuri „Povești de supraviețuire și speranță” și împărtășește-ți povestea

eseu scrie lucrare oportunitate literatura
Foto:diez.md

Ești invitat(ă) să participi la concursul de eseuri și istorioare „Povești de supraviețuire și speranță”. Acest concurs are drept scop conștientizarea și prevenirea suicidului. Prin intermediul acestuia, organizatorii își propun să creeze un spațiu sigur în care poveștile personale și experiențele împărtășite să inspire și să ofere suport celor care trec prin momente dificile în viață.

Concursul este desfășurat de Emilia Vorobiov, psihologă și psihoterapeută, împreună cu Ivanka Mindvisus, avocată și coach de dezvoltare personală.

Dacă dorești să participi la acest concurs, ești încurajat(ă) să scrii o istorioară sau un eseu despre experiența ta personală despre suicid, fie că este vorba despre o luptă interioară, fie despre sprijinul oferit unei persoane dragi.

Condiții de participare:
# vor fi apreciate poveștile sincere care reflectă experiențe reale;
# subiectul trebuie să fie abordat cu respect, evitând limbajul ofensator sau denigrator;
# sunt așteptate istorioare care au avut un impact asupra unei vieți și care pot oferi speranță altor persoane aflate în situații similare;
# istorioarele sau eseurile trebuie să aibă între 500 și 1 500 de cuvinte.

Povestea ta ar putea aduce alinare, înțelegere și sprijin celor care trec prin momente dificile. Fii parte din această inițiativă și ajută organizatorii să răspândească un mesaj de speranță.

Vor fi alese trei lucrări câștigătoare, fiecare dintre ele primind un workbook de SelfLOVE. Aceste workbook-uri sunt concepute pentru a sprijini creșterea personală, pentru a întări iubirea de sine, pentru a oferi practici utile de îmbunătățire a stimei de sine și pentru a găsi puterea de a naviga prin momente dificile. Câștigătorii vor fi anunțați pe 15 septembrie.

Sursă: Emilia Vorobiov/arhivă personală

Lucrările pot fi trimise până în data de 10 septembrie, ora 23.59.

Formularul de participare îl găsești aici.


În caz de necesitate, nu ezita să efectuezi un apel telefonic la Linia Verde pentru Prevenirea Suicidului +37360806623.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente