Vino pe 10 septembrie la Women Accelerator „She’s Next” și cunoaște cele 21 de antreprenoare și afacerile lor

women accelerator
Foto:Women Accelerator „She's Next”

Pe 10 septembrie veți face cunoștință cu 21 de femei antreprenoare selectate în Women Accelerator „She’s Next”, la evenimentul oficial de lansare a programului. Timp de trei luni, participantele vor munci alături de mentorele lor pentru a dezvolta și gestiona afaceri de succes. Află mai jos detalii despre agenda evenimentului și cum te poți înregistra și tu!

Evenimentul oficial de deschidere al programului Women Accelerator „She’s Next” din 10 septembrie 2024 va reprezinta o seară de inspirație, networking și celebrare. În cadrul acestuia veți susține 21 de antreprenoare selectate în program, veți cunoaște afacerile lor, mentorele care le vor ajuta pe parcursul următoarelor luni, și, nu în ultimul rând, veți face conexiuni de excepție.

Agenda evenimentului

17.30-18.00 – sosirea invitaților, cafea & photo booth

18.00-18.20 – deschiderea oficială și cuvânt de bun venit (reprezentanți de la Ministerul Dezvoltării Economice și Digitalizării, VISA, maib, EFSE)

18.20-18.23 – retrospectivă video: Amintiri și impact din ediția trecută

18.23-18.35 – prezentarea programului Women Accelerator „She’s Next” de către XY Partners

18.35-19.30 – prezentarea mentorilor interni și a echipelor beneficiare

19.30-20.00 – concluzii și networking

Acest eveniment va fi o oportunitate excelentă de a vă conecta cu alți participanți, mentori și lideri din industrie, de a împărtăși perspective și de a explora noi oportunități de colaborare. Împreună, veți contribui la dezvoltarea unui ecosistem antreprenorial mai puternic și mai incluziv.

Doritorii de a participa la evenimentul de lansare pot completa acest formular de înregistrare.

Reamintim că cea de-a treia ediție a programului Women Accelerator „She’s Next”, implementat de XY Partners, este un program dinamic de accelerare de trei luni, dedicat companiilor conduse de femei, vizând extinderea lor regională și globală. Misiunea programului este de a asista 21 de femei antreprenoare în creșterea afacerilor lor și multiplicarea veniturilor. Participanta care va înregistra cea mai bună performanță în cadrul programului va obține un grant de 5 000 de euro de la Visa și maib pentru dezvoltarea afacerii. 

Programul Women Accelerator „She’s Next” este implementat de XY Partners, cu sprijinul EFSE Entrepreneurship Academy & EU4Business și al inițiativei globale She’s Next Empowered by Visa, în parteneriat cu maib.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente