(video) Dan Prisăcaru: „Europa înseamnă o piață de aproximativ 500 de milioane de oameni pentru agricultorii și procesatorii din Moldova”

457835762_407813615665611_636528526291849276_n

Dan Prisăcaru promovează de mai mulți ani tradițiile vitivinicole moldovenești. Prin activitatea sa în calitate de vinificator, pe care o desfășoară la Minis Terrios, o cramă deschisă alături de familia sa, Dan creează vinuri de înaltă calitate și dezvoltă industria vinului din Republica Moldova. 

„Am dedicat fiecare zi pasiunii pentru vinificație, creând vinuri de calitate. Promovez tradițiile vitivinicole moldovenești și vreau să inspir tinerii să aprecieze cultura vinului și să creadă în potențialul țării noastre. Vreau să fac lumea cu o bobiță mai bună!” a declarat vinificatorul

Republica Moldova merită să se dezvolte și ar trebui să ofere acces la educație de calitate în domeniul agricol și viticol. Investiția în tânăra generație este cheia succesului pentru un viitor mai stabil și prosper acasă. De asemnea, Dan Prisăcaru consideră că aderarea la marea familie europeană va avea un impact pozitiv asupra dezvoltării țării noastre. 

„Europa pentru mine înseamnă o piață de aproximativ 500 de milioane de oameni unde agricultorii și procesatorii din Moldova vor avea oportunitatea să-și vândă producția fără impedimente. Aceasta reprezintă o șansă de a ne pune în valoare calitățile și tradițiile” relatează Dan

Videoul în întregime poate fi vizionat pe linkul de mai jos:

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente