Târgul de Cariere poate deveni primul tău pas spre un job nou! Vor fi prezentate peste 2 000 de opțiuni de locuri de muncă

diez-ambasador-1536×1024-1-1

Cea mai mare rețea de evenimente de recrutare și employer branding din România și Republica Moldova se întoarce la Chișinău toamna aceasta cu o nouă ediție. Evenimentul va reuni zeci de companii din diverse domenii de activitate, care oferă peste 2 000 de locuri de muncă.

Indiferent dacă ești în căutarea unui loc de muncă, dorești să iei pulsul mediului profesional, urmărești atragerea de talente în compania ta sau creșterea notorietății brandului de angajator, la Târgul de Cariere faci un pas important spre îndeplinirea obiectivelor tale.

Târgul de Cariere va reuni, ca de fiecare dată, angajatori din diverse industrii. Astfel, la eveniment pot participa companii locale și internaționale din domenii de activitate precum: inginerie, auto și automotive, producție, tehnică, IT, logistică, transport, telecomunicații, comerț, marketing și comunicare, servicii și BPO, resurse umane, financiar-bancar și nu numai.

Printre companiile care, deja, au confirmat prezența la Târgul de Cariere se numără: Linella, EXL Service, Coca-Cola HBC Moldova, Banca Națională a Moldovei, IG Team, FinComBank, Metro sau Deltamed. Printre joburile oferite de companiile participante se numără: specialiști în relații și suport clienți, consultanți, ingineri, programatori, mecanici, vânzători, economiști, contabili, operatori de producție, studenți pentru diverse internshipuri.

Sursă: #diez

La ediția din primăvara acestui an, au luat parte 2 095 de candidați. Dintre cei prezenți la eveniment, 53 % voiau să afle ce mai este nou pe piața forței de muncă, iar 37 % erau în căutarea unui nou job. În ceea ce privește profilul candidaților din perspectiva grupelor de vârstă, se remarcă faptul că participanții cu vârste cuprinse între 18 și 25 de ani au reprezentat categoria majoritară, 45 %, în timp ce următoarea categorie a fost cea a candidaților cu vârste peste 40 de ani (17 %). În ciuda faptului că grupa de vârstă majoritară a fost 18-25 de ani, printre participanți s-au numărat și mulți candidați cu experiență de peste cinci ani în câmpul muncii (33 %).

După 12 ani de implicare și dedicare pe piața forței de muncă din Republica Moldova, Târgul de Cariere este locul în care angajatorii și candidații au oportunitatea să interacționeze față în față, să schimbe impresii și să discute despre oportunități profesionale, cultura organizațională, procesul de recrutare sau mediul de lucru. Mai multe informații despre evenimentul din toamna aceasta pot fi consultate pe site, dar și paginile de social media ale evenimentului – Facebook, LinkedIn, Instagram și Youtube.

Târgul de Cariere va avea loc în perioada 4-5 octombrie, între orele 10.00 și 17.00, la Palatul Național „Nicolae Sulac”.

Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai actuale evenimente din Chișinău, dar și din țară, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente