Cum poți descărca gratuit manualele școlare din anul de studii 2024/2025

manuale electronice

A început școala, deci temele pentru acasă, trezirea matinală și ghiozdanele pline cu manuale sunt din nou pe ordinea de zi. Ei bine, în una dintre zile, fiindcă ai avut multe lecții și te-ai trezit destul de târziu, este posibil ca din grabă să uiți o carte acasă. În acest caz, ai trei opțiuni pe care poți să le urmezi.

Prima, și cea mai dură opțiune, este să te întorci acasă. A doua este să pui manualul colegului „la mijloc”. Totuși, și el a avut multe teme, deci s-ar putea ca două manuale de matematică să fi rămas exact în aceeași zi pe rafturile de la domiciliu. În asemenea caz, în scenă intră opțiunea numărul trei – manualele digitale.

Toate manualele școlare din Republica Moldova pot fi accesate în format electronic. Dai câteva clickuri și voilà: toate cărțile din clasa I până în a XII-a sunt la dispoziția ta. Totodată, dacă nu ai acces la internet, poți descărca manualele din timp. Aceasta este o opțiune bună inclusiv atunci când „ți se face milă de spate”, mai ales dacă nu ai un profesor foarte conservator.

Toate manualele sunt disponibile pe site-ul Centrului Tehnologii Informaționale și Comunicaționale în Educație, pe care îl puteți accesa aici!

Câteva lucruri importante

# Site-ul de mai sus reprezintă unica sursă legală, actuală și veridică a manualelor școlare folosite în Republica Moldova.

# Manualele pot fi descărcate doar de pe teritoriul Republicii Moldova.

# Dacă manualul nu se descarcă – apasă Ctrl+F5 (golește cache-ul) și încearcă din nou.

# Prin descărcarea manualelor, îți asumi răspunderea cu privire la respectarea drepturilor de autor și astfel nu vei răspândi manualele descărcate părților terțe nici contra plată, nici gratuit. Manualele descărcate pot fi utilizate doar în scopuri educaționale.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente