Inaugurarea noului an universitar 2024/2025 la ASEM. Laura Chiriac a fost prima studentă din anul I care a primit carnetul de student

ASEM

În data de 2 septembrie 2024, la ASEM a avut loc festivitatea solemnă de inaugurare a noului an universitar 2024/2025. Noii studenți au fost întâmpinați în marea familie ASEM într-o manieră festivă, în cadrul căreia le-au fost adresate felicitări şi mesaje de bun venit din partea Rectorului ASEM, Alexandru STRATAN, dr. hab., prof. univ., membru corespondent al AŞM, dar şi din partea oaspeţilor de onoare:

# Dan PERCIUN, Ministrul Educației și Cercetării al Republicii Moldova;

# Viorel GARAZ, Secretar de stat al Ministerului Dezvoltării Economice și Digitalizării al Republicii Moldova, absolvent ASEM, Promoția 2005;

# Alexandru MACHEDON, Președinte al Consiliului pentru Dezvoltare Strategică Instituțională al ASEM, director general StarNet, absolvent ASEM, Promoția 2001.

În cadrul festivității, rectorul ASEM, Alexandru STRATAN, a înmânat Cheița Cunoștințelor și Carnetul de student cu Nr.1 studentei primului an de studii, Laura CHIRIAC, specialitatea „Finanțe”, absolventă a Liceului Teoretic „Onisifor Ghibu” din Chișinău, care este studenta cu cea mai mare medie la examenele de bacalaureat înmatriculată la ASEM

În cadrul festivității, publicul a fost delectat de talentul fetelor din corul Cantabile al ASEM (dirijor – Elena Marian), care au interpretat imnul de stat al Republicii Moldova și imnul Gaudeamus.

„Dragi studenţi, vă urăm succese și fie ca anii ce urmează să fie marcați de emoții intense, prietenii noi, muncă, responsabilitate și amintiri frumoase pentru toată viața”, se arată în mesajul de salut al ASEM.

Acest material a fost scris și redactat de echipa ASEM. Informațiile prezentate în acest material nu reflectă nici într-un mod opiniile echipei #diez.

Taguri: #promoASEM
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente