Start-upurile din Moldova pot participa gratuit la acceleratorul Rubik Garage din România

rubikhub
Foto:Rubik Hub/Faebook

Dacă ești fondatorul unui start-up din Republica Moldova, ai șansa să te înregistrezi la acceleratorul de start-upuri din România Rubik Garage. Programul este complet gratuit și are o durată de trei luni.

Acceleratorul Rubik Garage se află la cea de-a șaptea ediție și este predestinat pentru start-upurile aflate în stadiu incipient de dezvoltare din Europa Centrală sau de Sud-Est, adică și pentru start-upurile din Republica Moldova, care vor să-și crească MRR-ul, să se extindă pe o nouă piață europeană sau să strângă investiții.

Programul este adaptat nevoilor fiecărui start-up, oferind fondatorilor conexiuni esențiale cu cei mai relevanți experți, inclusiv mentori, parteneri, investitori și nu numai.

Pentru această ediție, Rubik Garage caută start-upuri tehnologice aflate la început de drum, cu sediul în Europa Centrală și de Sud-Est, care valorifică tehnologia pentru a rezolva probleme reale cu soluții inovatoare și scalabile. Candidații ideali vor avea un MVP gata, o echipă de cel puțin doi membri și au nevoie să își îmbunătățească sau să își accelereze procesul de vânzări.

Preferința în program va fi acordată start-upurilor B2B care dezvoltă concepte deep tech în domenii precum securitatea cibernetică, tehnologia medicală, tehnologia verde, tehnologia educațională și alte soluții cu impact.

Structura acceleratorului

25-27 septembrie: bootcamp pentru fondatori în Piatra Neamț, România.

Octombrie-noiembrie: program online de învățare intensivă.

Sfârșitul lunii noiembrie (Demo Day): start-upurile își vor prezenta ideea în fața unei comunități de investitori, VC, parteneri și mentori. După Demo Day, va fi ales un grup de fondatori pentru programul Ready to Raise.

Perioada programului: 17 septembrie – 28 noiembrie 2024, iar formatul este unul hibrid

Înregistrările se încheie pe 3 septembrie.

Aici sunt toate detaliile necesare pentru înregistrare.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente