Începe toamna cu un eveniment! Unde poți merge în această săptămână după orele de la școală

tineri evenimente_11zon
Foto:Unsplash/Helena Lopes

A început prima săptămână de școală, iar odată cu ea te reîntorci la rutina ore – teste – teme pentru acasă. Totuși, nu e semn că trebuie să lași activitățile recreative de-o parte. Cât încă septembrie ne încântă cu vreme caldă, îți sugerăm să profiți din plin, să îți iei prietenii și să petreci timpul după școală la unul dintre evenimentele pe care ți le sugerăm.

Panoramic, cu Ioana Isac (2 septembrie)

Dacă ești pasionat(ă) de poezie, poți merge la un performance susținut de poeta Ioana Isac. Evenimentul va avea loc astăzi, 2 septembrie, de la ora 19.00 la Vino Pizza & Wine (strada 31 August 1989, numărul 113).

Intrarea este liberă, iar mai multe detalii poți citi aici.

Sursă: Facebook/Vinopizza

Atelier creativ „Cosplay 101.” (2 septembrie)

Dacă te pasionează personajele din manga, anime sau jocuri video, poți participa la un atelier creativ la care să descoperi arta cosplay. Workshopul va fi moderat de fondatoarea comunității „GoCon”, Kuro Kona.

Evenimentul va avea loc astăzi, 2 septembrie, de la ora 19.00 la Mediacor (strada Alexei Mateevici, numărul 60). Limba de comunicare este rusă, iar intrarea – liberă.

Mai multe informații citește aici.

Sursă: Facebook/Mediacor

THEATRE on the ROOFTOP (4 septembrie)

Iusty Art Gallery organizează o nouă reprezentare a spectacolului Academia Zâmbetului, a dramaturgului japonez Koki Mitani. Este o comedie filosofică, un paradox umoristic între personaje contradictorii, ce pune în prim-plan confruntarea dintre artist și autoritate.

Biletele pot fi procurate pe iTicket.

Sursă: Facebook/Iusty Art Gallery

Seară de Cronograf (7 septembrie)

Serile de Cronograf continuă și în această toamnă. Proiecțiile de film se vor desfășura sub cerul senin al Chișinăului, în Amfiteatrul Parcului Public „Alunelul”. În fiecare seară de sâmbătă vei putea urmări ultimele producții autohtone, dar și alte filme selectate de organizatori.

Intrarea este liberă.

Sursă: Facebook/Cronograf

Curs de japoneză (8 septembrie)

Centrul Republican pentru Copii și Tineret ARTICO organizează un curs de japoneză desfășurat sub îndrumarea unui moldovean dedicat învățării acestei limbi, Loran Zmuncilă. Cursul se va desfășura în data de 8 septembrie, de la ora 14.00.

Participarea este gratuită, dar necesită o înregistrare prealabilă la acest link. Detalii citește aici.

Sursă: Facebook/Artico Erasmus+ Moldova

Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai actuale evenimente din Chișinău, dar și din țară, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Ana Mărgineanu
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente